«Ανάκριση» του Στέφανου Τσιτσιπά στη μητέρα του: «Γνώρισα τον μπαμπά σου σε ένα club στην Αθήνα» (βίντεο)

Του αποκαλύπτει το love story του παρελθόντος

Με αφορμή την γιορτή της μητέρας ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το ρόλο του συνεντευκτή κι "ανέκρινε" την μητέρα του, Ιουλία Σαλνίκοβα.

Μέσα από την κουβέντα που είχαν εκεί του αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν με τον πατέρα του, αλλά και τη στιγμή που ένιωσε πιο περήφανη για εκείνον.


«Γνωριστήκαμε στο τενις κλαμπ στην Αθήνα. Ο Απόστολος με κάλεσε για ποτό κι έτσι ξεκίνησε σιγά σιγά το ειδύλλιο. Στον γάμο ο άνδρας αλλάζει, αλλά γενικά υπάρχουν δυο συστατικά που εκτιμώ στους άνδρες, η γενναιοδωρία και το χιούμορ. Στη γενναιοδωρία και το χιούμορ μοιάζεις στον μπαμπά σου» εξομολογήθηκε αρχικά η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στον γιο της.

«Η πιο περήφανη στιγμή μου ως μητέρα, ήταν όταν ήσουν μικρός και έπαιζες με παιδιά που μπορούσαν να σε χειριστούν, αλλά εσύ ήσουν εκεί και πάλευες. Αυτός ίσως ήταν ένας από τους λόγους που μεγαλώνοντας έγινες εσωστρεφής» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Διαβάστε ακόμη: Όλες οι stars μας σύστησαν τις μαμάδες τους, τις αδερφές & τα αδέλφια τους: Sharon Stone & Eva Mendes αλλά και Michelle Obama & Γιάννης Αντετοκούνμπο (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Γιορτή της Μητέρας αλα Χόλυγουντ: Γλυκιές στιγμές από τη Victoria Beckham, Catherine Zeta-Jones, John Travolta (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Γιορτή της Μητέρας: Οι τρυφερές ευχές των celebrities - Μαρέβα Μητσοτάκη, Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, Μιμή Ντενίση ... (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ