Αυτά είναι τα ωραιότερα μαγιό για το φετινό καλοκαίρι – Το eirinika σας προτείνει όλα τα made in Greece brands που πρέπει να γνωρίζετε! (φωτό)

Τα συγκεντρώσαμε και εγγυόμαστε ότι με αυτά θα "κλέψετε" τις εντυπώσεις.

Είμαστε μία ανάσα από το καλοκαίρι και ίσως είναι δύσκολο να το αντιληφθούμε γιατί ο καιρός μας κάνει «παιχνίδια», αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για την παραλία. 

Μην βιαστείτε να ψάξετε σε site μαγιό, γιατί θα πρέπει να γνωρίζετε ότι Έλληνες και Ελληνίδες σχεδιάστριες κάνουν εξαιρετική δουλειά. 

Γνωρίζουν τι χρειάζεται κάθε Ελληνίδα!

Αυτό είναι άνεση, style και μία νότα από sexiness.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα brands, τα οποία θα σας «βοηθήσουν» να είστε οι πιο εντυπωσιακές φέτος στην παραλία!

Made in Greece τα Emmanuela Swimwear: Κομψά μαγιό με έντονα χρώματα & ιδιαίτερα prints – Εμπνευσμένα από το ελληνικό καλοκαίρι (φωτό)

Lookseri: Τα μοναδικά Made in Greece μαγιό που σχεδιάζει η Εύα Φράγκου - Απίθανα χρώματα , σχέδια, υφές

Made in Greece τα μαγιό της OdysseyTen: Γεωμετρικά σχήματα σε πολύχρωμα υφάσματα εμπνευσμένα από την Οδύσσεια του Ομήρου (φωτό)

Resort Wear Therinos

Surf Suit One Piece - TROPICALIA

Surf Suit One Piece - FANTASY

Maa Boo Swimwear

Made in Greece τα MAAN swimwear: Μαγιό με αρμονικά χρώματα και κομψότητα με έμπνευση από τα ελληνικά νησιά (φωτό)

H νέα συλλογή της expert στα μαγιό Stefania Frangista – Χρώματα, κοψίματα, θηλυκότητα (φωτό)

Stefania Frangista

Made in Greece τα Μaa Boo Swimwear από την Άννα και την Ιλόη: Τα ελληνικά μαγιό που μας ξετρελαίνουν για τα σερφ μανίκια τους - Μπικίνι, ολόσωμα... πολλά σχέδια (φωτό)

Ekaterini V. Swimwear: Η νέα συλλογή για τα μαγιό του φετινού καλοκαιριού - Γεωμετρικές αντιθέσεις, χρώματα & στυλ για την παραλία (φωτό)

V-BIKINI WITH ACCESSORY

Ekaterini V. Swimwear

Ολόσωμα μαγιό με μανίκι ή deux pieces - Σαρώνουν τα Maa Boo Swimwear - Αγαπήθηκε η πρόταση της Άννας Τζελέπη & της Ιλόης Χατζησπυρίδη

Lookseri

Bilitis: Τα Made in Greece μαγιό σε υπέροχα σχέδια και χρώματα - Ολόσωμα & μπικίνι για κομψές εμφανίσεις στην παραλία (φωτό)

Made in Greece, το M Ē Y I A: Κομψά & sexy ολόσωμα μαγιό – Διαφάνειες, prints & μοντέρνα κοψίματα για το φετινό καλοκαίρι (φωτό)

Made in Greece το Resort Wear Therinos της Μάντι Οικονομοπούλου - Σικ μαγιό και αέρινα καλοκαιρινά σύνολα σε Ντουμπάι και Σαιν-Τροπέ (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ