Η Γιώτα Βέη αποκαλύπτει: "Είδα ολοζώντανη την Παναγιά στον ύπνο μου - Έπασχα από σοβαρή αρρώστια & σώθηκα!"

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε η Γιώτα Βέη στην εφημερίδα Espresso και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.

Η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην βαθιά της πίστη αλλά και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καλλιτεχνικής της διαδρομής.

Τόσο όμορφη που ήσασταν, δεχθήκατε σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο σας;

Η αλήθεια είναι πως, όπου πήγα, είχα δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση. Αλλά υπήρχε μια αυστηρή στάση από μένα τέτοια, που δεν τολμούσαν να πάνε παραπέρα. Τους το έκοβα μαχαίρι.

Νιώθετε ότι υπήρχε μια προδιαγεγραμμένη «αποστολή» για εσάς; Ότι «το χέρι του Θεού» ήταν πάνω σας;

Ναι, όταν ήμουν μωρό και κινδύνεψα να πεθάνω από σοβαρή αρρώστια, η μητέρα μου με έταξε στην Παναγία την Προυσιώτισσα και σώθηκα. Κι όχι μόνο αυτό. Εγώ την είδα ολοζώντανη στο όνειρο μου, μαυροφορεμένη, να μου δίνει ένα κεράκι και δίπλα της ήταν ένα μανουάλι. Μου έδωσε το κεράκι, το άναψα και αυτό έγινε πυρσός!

Συνέβη τότε που μπήκα στο «Τρίτο πρόγραμμα» και ξεκίνησε η καριέρα μου. Θυμάμαι με δέος πως όταν, μεγάλη πια, πήγα με τη μητέρα μου, τη γιαγιά μου και τη θεία μου στην Παναγία στον Προυσό και μπήκα στην κρύπτη της για να ανάψω το κερί, είδα την εικόνα της, ήταν ακριβώς όπως είχε φανερωθεί στο όνειρο μου και δίπλα ακριβώς υπήρχε το μανουάλι. Συγκλονίστηκα. Αισθανόμουν την παρουσία της. Διαθέτω μεγάλη διορατικότητα και έχω δει θαύματα.

Κι επειδή βλέπω πολλά όνειρα και τα εξηγώ, όταν είδα αυτό το όνειρο κατάλαβα ότι θα είχα πολύ καλή εξέλιξη στη ζωή μου. Κι έτσι έγινε. Το κατάλαβα, το ένιωσα, όταν η Παναγία μου έδωσε το φως, που πήγε ψηλά. Η Παναγία είναι η προστάτιδα μου. Έχει κάνει μεγάλα θαύματα για μένα. Δεν υπάρχει δύσκολη στιγμή που να έχω επικαλεστεί την Παναγία και να μη με έχει βοηθήσει.

Γιώτα Βέη - Τώρα τα πουλιά

Γιώτα Βέη - Άσπρα μου περιστέρια

Να σημειώσουμε ότι η Γιώτα Βέη αποτελεί έναν "ογκόλιθο" της δημοτικής μας μουσικής έχοντας ερμηνεύσει εκατοντάδες τραγούδια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ