Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Λέοντα - Ευχάριστη μέρα με θετική προδιάθεση για τις σχέσεις μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης κάνει τη μέρα πιο ευχάριστη δίνοντας μια θετική προδιάθεση για τις σχέσεις μας. Τις πρωινές ώρες θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη κι αυτή θα είναι η μοναδική της όψη σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Το τρίγωνο αυτό μας εφοδιάζει με αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση, θάρρος, ενώ μας κάνει πιο εξωστρεφείς και πιο δυναμικούς στην προσέγγιση μας στα πράγματα. Συνολικά είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα και πρέπει να την αξιοποιήσουμε. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι ένα υπερτονισμένο «εγώ» που μπορεί να βγει μπροστά και να κατηγορηθούμε ως αλαζόνες ή εγωιστές.

ΚΡΙΟΣ

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή, ιδιαίτερα για το ζώδιο σας, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα σχηματίζει μόνο μια αρμονική όψη τριγώνου με τον κυβερνήτη σας Άρη. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας. Οι γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε μια προσωπική σχέση ή ακόμη και στη δουλειά. Σε κάθε περίπτωση, η μέρα είναι παραγωγική χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια και προβλήματα. Εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο καθώς τέτοιες μέρες σπανίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα αλλά με μοναδική όψη ένα τρίγωνο προς τον Άρη, η Τρίτη είναι σαφώς αρκετά θετική μολονότι δεν θα αποφύγετε λίγο άγχος. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας. Ακόμη, αν σκέφτεστε να κανονίσετε κάτι σπίτι με φίλους ή συγγενείς επιλέξτε τη σημερινή μέρα καλύτερα. Επίσης είναι μια μέρα που ευνοεί συζητήσεις σε σχέση με οικονομικά ζητήματα ή τα θέματα μιας συνεργασίας αλλά σε μυστικό επίπεδο. Οι τόνοι θα είναι πιο χαμηλοί και θα υπάρχει πνεύμα σύμπνοιας. Βέβαια αν κάτι μπορεί να πάρει αναβολή για μετά την Πέμπτη που οι αστρολογικές προδιαγραφές θα είναι ακόμη καλύτερες, τότε μην το σκέφτεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θετική στο σύνολο της η Τρίτη και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Ακόμη είναι πολύ βοηθητική για όλα τα θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, σεμιναρίων, αλλά και επαφών, διαπραγματεύσεων. Κανονίστε το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Μια έξοδος το βράδυ θα σας φτιάξει τα κέφια ακόμη περισσότερο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι επόμενες μέρες και ιδιαίτερα η Πέμπτη και η Παρασκευή θα σας πιέσουν περισσότερο, προσπαθήστε αν έχετε δύσκολα στο πρόγραμμα σας να τα προγραμματίσετε σήμερα και να μην τα αναβάλλετε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ