«Κροκοδειλάκιας» γένους θηλυκού: Πως η 31χρονη Georgia έσωσε την δίδυμη αδερφή της από τα σαγόνια του ερπετού - Ήταν αναίσθητη, την τραβούσε στον βυθό (φωτό & βίντεο)

Πραγματική μάχη έδωσε η 31χρονη Georgia για να σώσει τη δίδυμη αδερφή της από τα δόντια του κροκόδειλου, τώρα θα τη βραβεύσει ο Βασιλιάς Κάρολος 

Η 31χρονη Melissa Laurie κολυμπούσε σε μια λιμνοθάλασσα στη μεξικανική πολιτεία Oaxaca τον Ιούνιο του 2021, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν κροκόδειλο.

Η δίδυμη αδερφή της Georgia που ήταν κοντά της, έσπευσε να τη σώσει χτυπώντας στο κεφάλι τον κροκόδειλο την ίδια ώρα που είχε επιτεθεί δαγκώσει σοβαρά την αδερφή της τουλάχιστον τρεις φορές και την τραβούσε στον βυθό.

Η Georgia παρά τον τραυματισμό της στο χέρι δεν το έβαλε κάτω και τράβηξε την αδερφή της από το δόντια του κροκόδειλου που ήταν πάνω από 3 μέτρα.

Deep bite marks and surgery scars were seen on Georgia's legs following the attack

Φωτό: Alejandro Mistero

Melissa (pictured in hospital) was left in an induced coma following the attack, but made a stunning recovery

Φωτό: Alejandro Mistero

Melissa reveals the injuries she suffered after being dragged under water by a crocodile in Mexico

Φωτό: Alejandro Mistero

Και οι δύο γυναίκες τραυματίστηκαν σοβαρά, με τη Melissa να αναπτύσσει σηψαιμία ως αποτέλεσμα των τραυμάτων της, αλλά επέζησε μετά τη θεραπεία.

Η Georgia θα τιμηθεί με το μετάλλιο King's Gallantry

«Είναι τιμή. Σοκαρίστηκα επίσης τόσο πολύ όταν έλαβα το γράμμα γιατί δεν το έβλεπα να έρχεται, δεν το περίμενα», δήλωσε η Georgia Laurie, προσθέτοντας: «Αισθάνομαι πραγματικά προνομιούχος. Κατά κάποιο τρόπο μαλακώνει όλη την τραυματική εμπειρία. Ήταν καλό όχι μόνο για μένα αλλά και για όλη την οικογένεια. Νιώθω ότι πρέπει να το μοιραστώ με την αδερφή μου γιατί, ας το παραδεχτούμε, δεν νομίζω ότι θα ήμουν υποψήφια αν δεν επιβίωνε».

Η Melissa υπέστη ανοιχτό κάταγμα στον καρπό της, σοβαρά τραύματα στην κοιλιά και πολλαπλά τραύματα στο πόδι και το πόδι της, ενώ η Georgia δαγκώθηκε στο χέρι της.

Both sisters suffered injuries with Melissa developing sepsis

Η Georgia πρόσθεσε: «Όσο πιο μακριά απομακρύνεται, τόσο λιγότερο αισθάνεται πραγματικό. Αλλά μετά συμβαίνει κάτι τέτοιο και τα βάζει όλα ξανά σε προοπτική, όπως ουάου, αυτό συνέβη πραγματικά, είναι μια τρελή ιστορία. Γιατί όταν το σκέφτεσαι, ακούγεται σαν ταινία τρόμου, αλλά είναι μέρος της ζωής μας, είναι μέρος του μωσαϊκού της ζωής μας».

Ο φετινός Πολιτικός Κατάλογος Ανδρείας, ο οποίος περιλαμβάνει εννέα άτομα, είναι ο πρώτος που εγκρίνεται από τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος στέφθηκε πέρυσι στις 6 Μαΐου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ