«Ξεσάλωσαν» στην συναυλία της Taylor Swift στο Παρίσι! – Ο σύντροφός της με τα lovebirds, Gigi Hadid & Bradley Cooper δεν σταμάτησαν τον χορό (βίντεο)

Τρελά κέφια!

Οι τέσσερις συναυλίες της Αμερικανίδας σταρ Τέιλορ Σουίφτ στο Παρίσι, με τις οποίες ξεκίνησε η ευρωπαϊκή περιοδεία της, προσέλκυσαν 180.000 θεατές από την Πέμπτη έως την Κυριακή, ανακοινώθηκε σήμερα από τον χώρο συναυλιών στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Αν και αρχικά ο αριθμός των θεατών είχε οριστεί στους 42.000, στη συνέχεια αυξήθηκε σε 45.000 ανά συναυλία, «για πρώτη φορά» στην ιστορία του χώρου "Paris La Défense Arena", διευκρίνισε η αντιπρόεδρός του Μπατίλντ Λορανζετί.

Διαβάστε ακόμα: Bradley Cooper-Gigi Hadid: Ράβουν κοστούμι & τουαλέτα για να περπατήσουν μαζί στο κόκκινο χαλί στα Oscars

Μεταξύ αυτών, περίπου το 30% ήταν υπήκοοι ξένων χωρών, εκ των οποίων το 20% ήταν Αμερικανοί, είχε πει η ίδια στο Γαλλικό Πρακτορείο πριν από τις συναυλίες. Οι υψηλές τιμές των εισιτηρίων στην άλλη άκρη του Ατλαντικού εξηγούν εν μέρει αυτόν τον ενθουσιασμό.

Ανάμεσα σε όλο αυτό τον κόσμο, στην συναυλία στο Παρίσι εννοείται ήταν ο σύντροφός της Τράβις Κέλσι, παίκτης του NFL με ένα ζευγάρι φίλων…

Ο λόγος για το δημοφιλές μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ και τον πασίγνωστό ηθοποιό Μπράντλει Κούπερ

Ο φακός τους απαθανάτισε και τους τρεις να χοροπηδούν και να τραγουδούν με τρέλα μαζί με την Τέιλορ. 

Δείτε τα  βίντεο: 

Σίγουρα το διασκέδασαν!

Διαβάστε ακόμα: Taylor Swift: Ακόμα ένα ρεκόρ κατέρριψε η δισεκατομμυριούχος τραγουδίστρια – Το νέο της άλμπουμ ξεπέρασέ τις 1 δισ. streams στο Spotify (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ