Kate Moss: Χέρι -χέρι με τον εγγονό του Bob Marley – Tι απέγινε ο έρωτας με τον φωτογράφο, Nikolai von Bismarck (φωτό)

Πάντα ζωηρό το supermodel...

Η καλλονή των 90s, Κέιτ Μος βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο της συζήτησης!

Αυτή την φορά δεν είναι για πολύ καλό λόγο…

Απαθανατίστηκε να συνοδεύει τον εγγονό του Μπόμπ Μάρλει και τραγουδιστή μετά από τη συναυλία του, στο Μπόντρουμ της Τουρκίας.

Η 50χρονη εθεάθη να περπατά χέρι-χέρι με τον 27χρονο, Σκιπ Μάρλεϊ, τραγουδιστή της ρέγκε, και τα διεθνή μέσα αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο, το supermodel να έχει σχέση με τον 27χρονο «που έχει σχεδόν τα μισά της χρόνια», όπως επισημαίνει η Daily Mail.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μος ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με το σόου του Σκιπ Μάρλεϊ, που έτρεξε στη σκηνή και χρειάστηκε να την απομακρύνουν οι φρουροί. Πιο συγκεκριμένα, η DailyMail επικαλείται θεατή του σόου, ο οποίος είπε: «Η Κέιτ έτρεξε στη σκηνή καθώς της άρεσε τόσο πολύ.  Τη συνόδευσε η ασφάλεια από τη σκηνή. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους, αλλά σίγουρα είναι θαυμάστρια».

Διαβάστε ακόμα: Η κόρη της Κέιτ Μος, Λίλα εξομολογείται: "Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έκανα αυτά που έχω κάνει - Η μητέρα μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με το χώρο του μόντελινγκ" (φωτό)

Για την ιστορία να τονίσουμε πως φαίνεται ότι το 50χρονο supermodel είναι ακόμα με τον σύντροφο της, τον φωτογράφο Nikolai von Bismarck, με τον οποίο μάλιστα ακριβώς την επόμενη μέρα κάθισε δίπλα δίπλα στην επίδειξη μόδας του οίκου μόδας Gucci

Η Κέιτ Μος είναι με τον κόμη, Νικολάι φον Μπίσμαρκ, από το 2015 και μεταξύ τους ήταν πραγματικά ψυχροί.

Στην επίδειξη μόδας εκείνος κοιτούσε αυστηρά μπροστά ενώ η Μος ήταν γυρισμένη προς την κόρη της. 

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Διαβάστε ακόμα: Gucci: Το λαμπερό front row στην επίδειξη μόδας - Kate Moss ολόιδια με την κόρη της, Lila, Salma Hayek, Demi Moore, Dua Lipa (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ