Βασιλιάς Γουλιέλμος – Βασίλισσα Μάξιμα: Το πιο χαμογελαστό βασιλικό ζευγάρι ever! – Το ιδιαίτερο & περίτεχνο headpiece της Μάξιμα που δεν ταίριαζε τόσο στην περίσταση (φωτό)

Οι Royals επισκέφτηκαν αγρότες και ψαράδες για να μιλήσουν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Ο Βασιλιάς Γουλιέλμος και η Βασίλισσα Μάξιμα πραγματοποιήσαν επίσκεψη στην περιοχή Het Hogeland, δίπλα στην πόλη του Groningen.

Η περιοχή αυτή και τα τριγύρω χωριά έχουν μεγάλη πολιτισμική, φυσική και ιστορική κληρονομία.

Το βασιλικό ζευγάρι μίλησε με τους κατοίκους των χωριών Winsum, Zoutkamp, Noordpolderzijl, Stedum και Bedum για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις στον αγροτικό τομέα, καθώς και στην αλιεία.

Σε αυτό το mini εγχώριο tour, Βασιλιάς Γουλιέλμος και η σύζυγός του, η πανέμορφη Βασίλισσα Μάξιμα φάνηκαν να απολαμβάνουν την επαφή με τους ντόπιους.

Ο Βασιλιάς της Ολλανδίας ήταν κλασικά ντυμένος με ένα blue navy κουστούμι, λευκό πουκάμισο και μπλε καρό γραβάτα.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Μάξιμα: Κάθε μέρα διαφορετική fashion εμφάνιση! – Κατέπληξε με το lime satin φόρεμα με την υπογραφή του αγαπημένου της σχεδιαστή Maison Natan (φωτό)

Από την άλλη η Βασίλισσα Μάξιμα «έκλεψε» την παράσταση. 

Επέλεξε ένα κοραλλί midi φόρεμα ως τον αστράγαλο, με δαντέλα από πάνω ως κάτω.

To look «απογειώθηκε» εξαιτίας των αξεσουάρ αυτή την φορά.

Η Βασίλισσα φόρεσε ένα ιδιαίτερο headpiece, πέρλες στον λαιμό και όπως τις περισσότερες φορές μεγάλα σκουλαρίκια σε σχήμα λουλουδιών.

Διαβάστε ακόμα: Υποκλινόμαστε όχι στην Βασίλισσα, αλλά στην fashion icon Maxima: Το total Black look, η maxi φούστα Valentino & οι δερμάτινες μπότες με κόστος £1,195 (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ