Το υπέροχο μονόπετρο που έδωσε ο Χρήστος Δάντης στην αγαπημένη του, Ασημίνα Χατζηανδρέου – Της έκανε τελικά πρόταση γάμου; (φωτό & βίντεο)

Η πρώην παίκτρια του Survivor δεν απάντησε ξεκάθαρα στην Φαίη Σκορδά.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time», καθώς πριν κάποιες μέρες επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο.

H πρώην παίκτρια του «Survivor» φορούσε ένα μονόπετρο στο δάχτυλό της και η Φαίη Σκορδά την ρώτησε αν ο Χρήστος Δάντης της έκανε πρόταση γάμου. 

«Eίχαμε πάει στην περιοδεία του στην Αμερική, στη Βοστόνη, ανεβήκαμε με το ελικόπτερο και είδαμε όλη τη Βοστόνη και μου το έδωσε εκεί» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, χωρίς να διευκρινίζει να πρόκειται να παντρευτεί τον γνωστό τραγουδιστή.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου εδώ και περίπου 4 χρόνια είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Χρήστο Δάντη. Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι, ενώ πραγματοποιούν συχνά κοινές δημόσιες εξόδους


Διαβάστε ακόμα: Survivor 5: Ο Χρήστος Δάντης τραγούδησε στην Ασημίνα - «Σ’ αγαπώ απλά…» - εκείνη πλάνταξε στο κλάμα (βίντεο)

Για την ιστορία ο τραγουδιστής έχει κάνει τέσσερις γάμους. 

Ο πρώτος έγινε το 1993 με τη τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση και διήρκησε μόλις έναν χρόνο. Κουμπάρος ήταν ο συνθέτης Γιάννης Καραλής. 

Ο δεύτερος ήταν με τη τραγουδίστρια Κατερίνα Τοπάζη (1996-2003), με την οποία απέκτησε και το πρώτο του παιδί, έναν γιο τον Χριστόφορο (γεν. 2000). 

Ο τρίτος ήταν με τη πρώην τραγουδίστρια Φλώρα Θεοδώρου ενώ ο τέταρτος με τη Τζένη Βουτσίνου (2013-2017) με την οποία απέκτησε ακόμη δύο παιδιά, τη Μαριζέτα (γεν. 2011) και τον Σήφη (γεν. 2014). 

Όπως φαίνεται τώρα πάει και για πέμπτο δυναμικά με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Διαβάστε ακόμα: Χρήστος Δάντης - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Τους πήρε ο ύπνος στο καράβι για Τήνο - Το στιγμιότυπο που τους πρόδωσε (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr