Vintage pic: Η Καίτη Γκρέι έγινε 100 ετών - Ο θυελλώδης έρωτας με τον Ανδρέα Μπάρκουλη & η τρυφερή σχέση με τον Γιάννη Τσαρούχη

Γεννήθηκε το 1924!

Σαν χθες συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από τη γέννηση της Καίτη Γκρέι!

Η σπουδαία ηθοποιός έγινε κι επισήμως 100 ετών κι φυσικά δεν γίνεται να μην την τιμήσουμε με μία υπέροχη vintage δημοσίευση.

Μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό της Έλενας Μακρή στο instagram, βλέπουμε δύο νοσταλγικά κλικς που μας πάνε πίσω, σε μία άλλη εποχή.

Στο πρώτο ενσταντανέ ποζάρει η ίδια με τον Ανδρέα Μπάρκουλη, ενώ στο δεύτερο είναι μαζί με τον ζωγράφο, Γιάννη Τσαρούχη.

Στη λεζάντα της ανάρτησης σημειώνεται χαρακτηριστικά:

Τα δυο πρόσωπα της Καίτης Γκρέι: Η εμβληματική λαϊκή τραγουδίστρια γιορτάζει σήμερα τα 100 της χρόνια.

Είδωλο όχι μόνο λαϊκό, αλλά και αγαπημένη εκπροσώπων της πνευματικής ελίτ όπως ο Γιάννης Τσαρούχης η τραγουδίστρια έζησε με μυθική ζωή που αναμφίβολα σημάδεψε η σχέση της με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Η Καίτη Γκρέυ όμως είχε ζήσει και έναν έντονο έρωτα με τον Ανδρέα Μπάρκουλη που ξεκίνησε το 1959 με μια βόλτα με το σπορ αυτοκίνητο του ηθοποιού στη Θεσσαλονίκη: «Με το ένα χέρι οδηγούσε, με το άλλο με τάιζε σοκολάτα.

Με πήγε σε μια ερημιά και εκεί μου εξομολογήθηκε, για πρώτη φορά πως ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί μου. Έτσι ξεκίνησαν όλα», έχει διηγηθεί η τραγουδίστρια για τον αξέχαστο ηθοποιό. 

«Λίγο αργότερα μου είπε πως θα έρθει να με ζητήσει από τη μάνα μου. Και το έκανε. Άμα σε θέλει η κόρη μου, κι εγώ σε θέλω’, του απάντησε εκείνη, και έτσι αρραβωνιαστήκαμε».

Η σχέση ωστόσο δεν κράτησε πολύ, αφήνοντας ωστόσο μάλλον ευχάριστες αναμνήσεις και στους δυο αφού μια δεκαετία αργότερα επανασυνδεθήκαν:

«Μετά από δεκα χρόνια που είχαμε χωρίσει, ξανασμίξαμε και ετοιμαζόμασταν να παντρευτούμε!»

Εκείνη την εποχή τραβήχτηκε και η συγκεκριμένη φωτογραφία του ζεύγους που αν και ακολούθησαν τελικά διαφορετικούς δρόμους παρέμειναν καλοί φίλοι.

Διαβάστε ακόμη: Δεν έχουν πει στην Καίτη Γκρέυ ότι πέθανε ο γιος της και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη

Διαβάστε ακόμη: Η Καίτη Γκρέυ μιλάει on camera για το ξεκίνημα του Τόλη Βοσκόπουλου - Ήρθε η Στέλλα η γυναίκα του & μου ζήτησε να τον βοηθήσω (Βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Δύσκολες ώρες για την 99χρονη Καίτη Γκρέυ - Νοσηλεύεται στην εντατική (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ