Πορτραίτο Βασιλιά Καρόλου: «Πνιγμένος στο αίμα φαίνεται…ο χειρότερος πίνακας που έγινε ποτέ» - Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο… (φωτό & βίντεο)

Πανικός από τους royal fans...

Ο Βασιλιάς Κάρολος αποκάλυψε την Τρίτη το πρώτο επίσημο και κάπως ιδιαίτερο πορτραίτο του μετά τη στέψη του τον περασμένο Μάιο. 

Το πορτραίτο αυτό είχε την υπογραφή ενός διεθνώς αναγνωρισμένου και δημοφιλούς προσωπογράφου, του Jonathan Yeo. 

Ο Jonathan Yeo παλαιότερα έχει δημιουργήσει και το πορτραίτο του πατέρα του Βασιλιά Καρόλους, του αείμνηστου Πρίγκιπα Φίλιππου και την συζύγου του Βασίλισσας Καμίλα. 

Ο Βασιλιάς Κάρολος απεικονιζόταν σε φόντο με έντονες κόκκινες αποχρώσεις, φορώντας τη στολή της Ουαλικής Φρουράς, με μια πεταλούδα ακριβώς πάνω από τον ώμο του.

Ο προσωπογράφος δήλωσε ότι για την δημιουργία του: «όπως και η πεταλούδα που ζωγράφισα να αιωρείται πάνω από τον ώμο του, το πορτραίτο αυτό εξελίχθηκε καθώς ο ρόλος του υποκειμένου στη δημόσια ζωή μας μεταμορφώθηκε».

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος: Έκανε μια πολύ προσωπική αποκάλυψή για την «μάχη» του με τον καρκίνο - «Έχασα την γεύση μου από τις θεραπείες» (φωτό & βίντεο)

Τα σχόλια κάτω από την αποκάλυψη του πίνακα ήταν το κάτι άλλο.

Από ότι φαίνεται σε κανένα δεν άρεσε, η ανάρτηση από τον προσωπικό λογαριασμό του παλατιού συγκέντρωσε πάνω από 6000 σχόλια, κάπως δυσαρεστημένα

Δείτε τα σχόλια:

Διαβάστε ακόμα: Το πρώτο επίσημο κατακόκκινο πορτραίτο του Βασιλιά Καρόλου μόλις αποκαλύφθηκε – Ποιος είναι ο ζωγράφος & γιατί έβαλε μια πεταλούδα στο πέτο του (φωτό & βίντεο)

Οι royal fans γράφουν: « Είναι χάλια»

«Είναι σαν να πνίγεται στο αίμα» 

«Μοιάζει σαν να βρίσκεται στην κόλαση» 

«Σίγουρα το χειρότερο βασικό πορτραίτο» 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ