Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα - Έκρυθμο & γκρινιάρικο κλίμα - Προσοχή στις σχέσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας θα σχηματίσει απαιτητικές όψεις με τους πλανήτες που βρίσκονται στο ζώδιο του Ταύρου, δηλαδή την Αφροδίτη, τον Ουρανό, τον Ήλιο και τον Δία, δημιουργώντας ένα έκρυθμο και γκρινιάρικο κλίμα στη μέρα μας και κυρίως στις σχέσεις. Σήμερα όμως έχουμε και μια πλανητική αλλαγή καθώς ο Ερμής προχωρά στο σταθερό, πρακτικό και γήινο ζώδιο του Ταύρου, δίνοντας μια διαφορετική διάσταση στην επικοινωνία, τις δοσοληψίες και τις μετακινήσεις μας. Ο Ερμής από τον Ταύρο δεν βιάζεται κι αυτό πρέπει να ακολουθήσουμε κι εμείς. Περισσότερα για την επιρροή του μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο εξωστρεφές και φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα. Κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί, αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί, είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας. Όμως προσέξτε θέματα των οικονομικών. Μπορεί μάλιστα να υπάρχει μια διαφωνία για ένα τέτοιο ζήτημα με τον σύντροφο σας. Ενδεχομένως εκείνος-η να είναι πιο ανήσυχος για την εξέλιξη των οικονομικών και να προσπαθεί να σας βάλει φρένο. Προσπαθήστε μέσα στο πιεσμένο πρόγραμμα σας να αφιερώνετε χρόνο όχι μόνο σε όσα πρέπει αλλά και σε όσα θέλετε να κάνετε. Από σήμερα παίρνει θέση στον Ταύρο ο Ερμής, προτρέποντας σας να βάλετε σε μια τάξη όλα τα πρακτικά και οικονομικά σας ζητήματα. Περισσότερα για την επιρροή του μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο απαιτητική η Τετάρτη με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι ή να περιποιηθείτε ένα χώρο. Μπορεί να σας απασχολεί ίσως κάποιο ζήτημα που αφορά την οικογένεια σας. Πιθανώς να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις γιατί κάποιος άλλος βιάζεται. Εσείς βέβαια καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας τον χρόνο σας. Μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας ή κάποιο άτομο που συμβιώνετε να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά και να σας βγάλει μια απρόβλεπτη αντίδραση. Γενικώς η σημερινή μαζί με την αυριανή μέρα ως ένα βαθμό είναι οι πιο απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας. Θα έχετε αυξημένο άγχος όχι μόνο για τα θέματα της δουλειάς αλλά και της οικογένειας. Από σήμερα περνά στο ζώδιο σας κι ο Ερμής, κάνοντας πιο ζωντανή την καθημερινότητα σας με περισσότερες επαφές, συζητήσεις, προετοιμασία σχεδίων αλλά και μεγαλύτερο άγχος. Περισσότερα για την επιρροή του μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς οι Δίδυμοι έχετε πάντα ένα ανήσυχο πνεύμα και μια καρδιά μικρού παιδιού γεμάτο περιέργεια για τη ζωή. Τα ατού σας είναι η επικοινωνία και η κίνηση. Όμως η έλλειψη ελευθερίας ή επιλογών μπορεί να σας αναστατώνει περισσότερο από τους άλλους και σήμερα να είστε εκνευρισμένοι ή να ξεσπάτε σε λάθος ανθρώπους και για λάθος λόγο. Δείξτε κατανόηση πρώτα στον εαυτό σας! Είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και να φλερτάρετε ίσως διαδικτυακά. Βοηθητική μέρα και σε θέματα σπουδών, αν θέλετε να στείλετε ένα βιογραφικό ή να ψάξετε τις δυνατότητες σεμιναρίων, κλπ. Όμως προσέξτε τα μυστικά σας και κυρίως τα μυστικά άλλων που σας έχουν εκμυστηρευθεί. Κρατήστε τα μόνο για σας. Από σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά στον Ταύρο σε ένα πιο παρασκηνιακό και μυστικό τομέα του ωροσκοπίου σας, δίνοντας έμφαση σε κρυφές συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες. Περισσότερα για την επιρροή του μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ