Ορέστης Τζιόβας για τα παιδικά του χρόνια: "Κακό δεν έχω κάνει - Μπορεί να έχω πληγώσει συναισθηματικά" (βίντεο)

Σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην εκπομπή της ΕΡΤ

Καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον" βρέθηκε ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια και τη συμπεριφορά του σαν ανήλικο.

«Ήμουν άτακτο παιδί, όχι αληταράς, δεν έκανα άσχημα πράγματα. Ήθελα να κάνω τους άλλους να γελάνε, να κοροϊδέψω τον καθηγητή, να τους ξεσηκώσω όλους να πάμε σε γήπεδο. Ήμουν πρόεδρος του 15μελους και τους έπεισα όλους και φύγαμε», δήλωσε ο ηθοποιός.

Αναφορικά με την πολιτική, απάντησε: «Έτσι όπως είναι η πολιτική ζωή, είναι λίγο απεχθής. Δεν θες να ασχοληθείς, λες ότι θα γίνω σαν κι αυτούς. Πολλοί ξεκίνησαν με διαφορετικά όνειρα και έγιναν σαν τους άλλους. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι η πολιτική, με ενδιαφέρουν τα κοινά, με ενδιαφέρει να προσφέρω. Αυτός ο χώρος είναι πολύ δύσκολος, μπορεί να σε φάει. Και νομίζω ότι με τη ζωή που έχω κάνει γενικότερα, πολύ εύκολα μπορεί να με “μαυρίσουν”, γιατί έτσι λειτουργεί το σύστημα».


«Έχεις βρώμικο παρελθόν;», τον ρώτησε ο Φώτης, με τον ίδιο να απαντά: «Έχω κάνει κι εγώ τα αίσχη μου!».

«Καλά έκανες, τα έχεις ευχαριστηθεί;», συνέχισε ο παρουσιαστής με τον ηθοποιό να απαντά καταφατικά.

«Δεν έχεις κάνει κακό σε κανέναν;», του είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος κι εκείνος τόνισε: «Όχι, κακό δεν έχω κάνει. Μπορεί να έχω πληγώσει συναισθηματικά».

Διαβάστε ακόμη: Ορέστης Τζιόβας: «Οι γονείς μου άκουσαν από την τηλεόραση πρώτη φορά για την σεξουαλικότητά μου» (βίντεο)

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ορέστης Τζιόβας έχει μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητα του και την προτίμηση του σε άτομα ίδιου φύλου.

Πρωταγωνιστεί στην παράσταση Ριχάρδος ΙΙΙ* στον διττό ρόλο του σκηνοθέτη και του βασιλιά, που έκανε πρεμιέρα τους στις 9 Μαΐου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ