Η Μιμή Ντενίση γιορτάζει: «Τα γενέθλια όσο μεγαλώνεις έχουν άλλη σημασία -Σου θυμίζουν πως είσαι τυχερός που έζησες τόσα χρόνια» (φωτό)

"Ανταποδίδω την αγάπη σας που τόσο απλόχερα μου έχετε προσφέρει", συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η αγαπημένη μας ηθοποιός Μιμή Ντενίση έχει σήμερα γενέθλια και ο χρόνος δεν την "αγγίζει", καθώς είναι πιο όμορφη από ποτέ. 

Η σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου ανέβασε μία φωτογραφία στο Instragram, στην οποία φαίνεται η ίδια πανέμορφη με smokey eyes και διακριτικά nude χείλη.

Στην λεζάντα της ανάρτησης μεταφέρει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα:

«Τα γενέθλια όσο μεγαλώνεις έχουν άλλη σημασία. Σου θυμίζουν πως είσαι τυχερός που έζησες τόσα χρόνια. Που ένιωσες τόσες χαρές. Που έχεις αντέξει τόσες στεναχώριες. Που γνώρισες τόσους ωραίους ανθρώπους. Που σε αγάπησαν κ αγάπησες. Ευχαριστώ την οικογένεια μου για την απέραντη αγάπη της κ όλους τους γνωστούς κ αγνώστους φίλους που με ανέβασαν κ με κράτησαν ψηλά ψηλά στην αγκαλιά τους όλα αυτά τα χρόνια .Η αγάπη κ η εκτίμηση που κατάφερα να κερδίσω είναι για μένα πιο σπουδαίες από τον θαυμασμό την δόξα τα αξιώματα!! Ανταποδίδω την αγάπη σας που τόσο απλόχερα μου έχετε προσφέρει. Κ του χρόνου να είμαστε όλοι καλά. Αγαπημένοι κ ενωμένοι».

Λίγα λόγια για την σπουδαία ηθοποιό και σκηνοθέτη

Η Μιμή Ντενίση έχει διαγράψει μακρά πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο.

Από πολύ μικρή ήταν πολύ καλή μαθήτρια, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή και συγκεκριμένα στο Τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Ωστόσο, η υποκριτική για εκείνη ήταν η μεγάλη της αγάπη κι έτσι πήρε την απόφαση να κάνει σπουδές στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Η Μιμή Ντενίση έχει γράψει 5 δικά της έργα, έχει υπάρξει διευθύντρια σε μεγάλα θέατρα και είναι ιδρύτρια της Δραματικής Σχολής “Κεντρική Σκηνή”.

Η προσωπική της ζωή

Έχει παντρευτεί δύο φορές και συγκεκριμένα η πρώτη ήταν με τον Γιάννη Φέρτη. Το 1981 πήραν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και παρέμειναν παντρεμένοι μέχρι και το 1988. 

Παρόλο που πήραν διαζύγιο κράτησαν πολύ καλές επαφές.

Ένας από τους ανθρώπους της ζωής της όπως έχει δηλώσει και η ίδια ήταν ο πολιτικός, Αντώνης Τρίτσης, με τον οποίο όμως δεν πρόλαβε να παντρευτεί.

Διαβάστε ακόμα: Μιμή Ντενίση για Γιάννη Φέρτη: «Τον έχω & θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου με πολλή αγάπη» - «Στεναχωριέμαι πολύ που έφυγε με τέτοιο άδοξο τρόπο» (φωτό & βίντεο)

Ο λόγος που δεν πρόλαβε να τον παντρευτεί ήταν το γεγονός ότι ο πολιτικός υπέστη εγκεφαλικό. 

Έπειτα παντρεύτηκε τον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο, πήραν διαζύγιο αλλά διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Η κόρη της, Μαριτίνα με τον Σωτήρη Πολύζο.

Η μεγάλη της αγάπη όμως είναι μία.

Η Μιμή Ντενίση βάζει την οικογένεια πάνω από όλα! Αγκαλιά με την κόρη της, Μαριτίνα, την αδερφή της Σοφία & τον Σωτήρη Πολύζο (φωτό)   - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video

Ο λόγος για την όμορφη κόρη της, Μαριτίνα στην οποία έχει τεράστια αδυναμία. 

Διαβάστε ακόμα:  Η Μιμή Ντενίση βάζει την οικογένεια πάνω από όλα! Αγκαλιά με την κόρη της, Μαριτίνα, την αδερφή της Σοφία & τον Σωτήρη Πολύζο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ