Χρήστος Δάντης για το μονόπετρο της Ασημίνας Χατζηανδρέου: «Κι οι γαλιάντρες συνεχίζουν να τραγουδούν χωρίς αποτέλεσμα» (φωτό)

"Η απόσταση είναι μεγάλη δοκιμασία.", πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Αμέσως μετά την συνέντευξή της Ασημίνας Χατζηανδρέου, πρώην παίκτριας του Survivor στην εκπομπή «Fay’s Time», στην οποία έδειξε το μονόπετρο που της πήρε ο Χρήστος Δάντης, ο τραγουδιστής έκανε ανάρτηση στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής που είναι σε σχέση με την Ασημίνα εδώ και 4 χρόνια, ανέβασε μια φωτογραφία τους, που είναι αγκαλιά και στη λεζάντα έγραψε για τους μήνες που έμειναν ο ένας μακριά από τον άλλο.

Διαβάστε ακόμα: Χρήστος Δάντης - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Τους πήρε ο ύπνος στο καράβι για Τήνο - Το στιγμιότυπο που τους πρόδωσε (φωτό)

«Έχω να το λέω. Η απόσταση είναι μεγάλη δοκιμασία. Άλλωστε, αν αθροίσεις τους μήνες απουσίας, το αποτέλεσμα είναι χρόνος ολόκληρος. Αλλά εμείς, εδώ. Κι οι γαλιάντρες συνεχίζουν να τραγουδούν χωρίς αποτέλεσμα. Καλώς ήρθες Μινούκ! Πάμε γι' άλλα!» έγραψε ο τραγουδιστής για τη σύντροφό του.

Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι, ενώ πραγματοποιούν συχνά κοινές δημόσιες εξόδους.

Διαβάστε ακόμα: Το υπέροχο μονόπετρο που έδωσε ο Χρήστος Δάντης στην αγαπημένη του, Ασημίνα Χατζηανδρέου – Της έκανε τελικά πρόταση γάμου; (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ