Brad Pitt – Angelina Jolie: Η κόρη τους, Shiloh εντυπωσιάζει με τις χορευτικές της ικανότητες – Επέστρεψε στο αγορίστικο look (φωτο & βίντεο)

Πολύ ταλέντο η μικρή!

Η κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, Shiloh, έδειξε ξανά τις χορευτικές της ικανότητες έκπληξη σε ένα νέο βίντεο αυτή την εβδομάδα.

Η Shiloh, η οποία θα γίνει 18 ετών στις 27 Μαΐου, εντυπωσίασε καθώς έκανε freestyle δυναμικές χορευτικές κινήσεις σε ένα βίντεο που μοιράστηκε ο χορογράφος της Lil Kelaan Carter.

Στο κλιπ έγινε viral, γιατί είναι πραγματικά ταλαντούχα.

Η έφηβη κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ χόρεψε στο ρυθμό του τραγούδιου Tanzania των Uncle Waffles.

Ωστόσο δεν έμεινε ασχολίαστη και απαρατήρητη η αγορίστικη εμφάνισή της.

Το look της βεβαία είναι αυτό είτε επειδή ήθελε να νιώθει άνετα όσο χορεύει είτε επειδή όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν είναι non binary.

Διαβάστε ακόμα: Angelina Jolie για Brad Pitt: «Με κακοποιούσε σωματικά, πριν το περιστατικό στο αεροπλάνο» - «Όταν άγγιξε τα παιδιά μου, έφυγα» (φωτό)

Η Shiloh φορούσε ένα oversized μπλουζάκι καθώς έδειχνε τις εντυπωσιακές κινήσεις της με τον Carter να γράφει: «Η κίνησή της είναι τρελή».

pinterest

Πάντως σύμφωνα με την Daily Mail, οι γονείς της είναι πολύ περήφανοι και την στηρίζουν στην καριέρα που έχει επιλέξει να ακολουθήσει, παρόλο που μεταξύ τους είναι στα μαχαίρια.

Για το διαβόητο πρώην ζευγάρι του Hollywood τα πράγματα δεν είναι ήρεμα, καθώς η μία δικαστική διαμάχη ακολουθεί την άλλη εδώ και 8 χρόνια ασταμάτητα.

Διαβάστε ακόμα: Angelina Jolie-Brad Pitt: H κόρη τους Shiloh, αποφάσισε να μετακομίσει με τον πατέρα της, επειδή έχουν «πιο γνήσια σχέση» – Δυσαρεστήθηκε πολύ η μαμά! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ