Αυτοί είναι οι 5 top συνδυασμοί χρωμάτων για το γραφείο σας – Έτσι θα απογειωθεί η παραγωγικότητά σας! (φωτό)

Δοκιμάστε τους!

Είσαι κι εσύ ένας από εμάς που ξημεροβραδιάζονται στο γραφείο; Αν ναι, σίγουρα χρειάζεσαι ένα περιβάλλον που να σε ευχαριστεί και να σε κινητοποιεί για να αποδώσεις στο μέγιστο βαθμό.

Το λευκό είναι ένα ευκολοσυνδύαστο χρώμα. Αν το ταιριάξεις με τα κατάλληλα χρώματα θα σου δημιουργήσουν αποτελέσματα που θα σε εκπλήξουν!

Με αυτούς του 5 top συνδυασμούς είσαι έτοιμος να δουλέψεις!

1. Πράσινο & Λευκό

Το λαχανί είναι ένα χρώμα που θα σε τονώσει και θα σου δώσει ενέργεια για τη δουλειά σου. Το λευκό από την άλλη, είναι από τα χρώματα που προσφέρουν ασφάλεια, ισορροπία και διαύγεια, στοιχεία που είναι απαραίτητα για το εργασιακό σου περιβάλλον.

pinterest

2. Καφέ & Λευκό

Το λευκό με το καφέ είναι από τους κλασικούς χρωματικούς συνδυασμούς γραφείου που θα σου προσφέρουν σιγουριά και άνεση στον επαγγελματικό σου χώρο, άρα είναι και μια ελκυστική επιλογή για να διαλέξεις, σύμφωνα με την ομάδα του Douleutara.gr.

pinterest

Διαβάστε ακόμα: Με αυτά τα 8 απλά αντικείμενα θα βάλετε αμέσως σε τάξη την κουζίνα σας - Χωρίς κόπο & έξοδα!

3. Ροδακινί & Λευκό

Το ροδακινί είναι από τα χρώματα που έχει αποδειχθεί ότι μας κάνουν πιο αισιόδοξους και συμβάλλουν στη βελτίωση της διάθεσης. Έτσι, σε συνδυασμό με λευκό μπορεί να σε κάνουν να δεις το γραφείο σου με άλλο μάτι!

pinterest

4. Λευκό & Μαύρο

Ένας all time classic συνδυασμός χρωμάτων που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο είναι το λευκό με το μαύρο. Αν έχεις ένα ευρύχωρο χώρο γραφείου και δεν  φοβάσαι τα σκούρα χρώματα τότε αυτός ο συνδυασμός θα σε ενθουσιάσει!

pinterest

5. Μπλε & Λευκό

Το μπλε είναι ένα χρώμα το οποίο συμβολίζει την καθαρή σκέψη και τη λογική συμπεριφορά. Σε συνδυασμό με το λευκό, το οποίο εκφράζει ασφάλεια, θα σε χαλαρώσουν και θα σε βοηθήσουν να μειώσεις το άγχος της δουλειάς.

pinterest

Εσείς ποιο θα δοκιμάσετε;

Διαβάστε ακόμα: Πολύ σκοτεινό υπνοδωμάτιo; - Αυτοί είναι οι 5 τόποι να το «φωτίσετε» - Δώστε έναν «αέρα» ανανέωσης στον πιο σημαντικό χώρο του σπιτιού (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr