Θα ανοίξει η Celine Dion με την φωνάρα της την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» - Τι ακούγεται (φωτό)

Θα ήταν σίγουρα η πιο εντυπωσιακή Τελετή  Έναρξης!

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι η πασίγνωστη και υπερταλαντούχα Γαλλο-Καναδή τραγουδίστρια Celine Dion θα «ανοίξει» την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

Αν κάτι τέτοιο πράγματι  γίνει, οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι σίγουρα από τους πιο εντυπωσιακούς που έχουν τελεστεί μέχρι στιγμής.

Τελετή Έναρξης «Παρίσι 2024»

Ο Γάλλος Υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανίν αμακοίνωσε ότι η Οργανωτική Επιτροπή θα εκδώσει 326.000 εισιτήρια για θεατές κατά μήκος του Σηκουάνα, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τους περισσότερους από 10.000 αθλητές και αθλήτριες όλων των χωρών, να παρελαύνουν μέσα σε 180 πλοιάρια.

instagram

Διαβάστε ακόμα: Celine Dion: Το δυναμικό "comeback" - Ποζάρει για τη γαλλική Vogue - "Δεν έχω νικήσει την ασθένεια, είναι ακόμα μέσα μου"

Από αυτούς οι 104.000 θα είναι στις κάτω εξέδρες και θα πληρώσουν για το εισιτήριο ενώ οι 222.000 που θα στέκονται στο επάνω μέρος των εξεδρών, θα προμηθευτούν δωρεάν το εισιτήριο.

Αν προσθέσουμε σε αυτούς τους 326.000 θεατές και τους περίπου 200.00-250.000 που θα είναι στις όχθες του Σηκουάνα δίχως εισιτήριο, τότε υπολογίζονται τα άτομα που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση των αθλητών σε περίπου 600.000.

Οι 600.000 θεατές αποτελούν αριθμό – ρεκόρ στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς μέχρι τώρα οι Τελετές Έναρξης διεξάγονταν σε στάδια όπου η χωρητικότητα δεν ξεπερνούσε τους 60.000-70.000 θεατές.

Διαβάστε ακόμα: On camera η Celine Dion μιλάει για τον μεγάλο έρωτα της - Η χήρα του René Angélil θυμάται την ημέρα του γάμου της & πόσο βαρύ ήταν το καπελάκι από πετράδια στο κεφάλι της (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ