Συγκινούν οι γονείς της Shani Louk - "Η σορός της επέστρεψε στο Ισραήλ - Τη νιώθουμε κοντά μας, την αισθανόμαστε" (βίντεο)

Μετά από εφτά μήνες ...

Συγκινούν τα λόγια των γονιών της άτυχης γερμανο-ισραηλινής καλλιτέχνιδας που ήταν ανάμεσα στα θύματα του Φεστιβάλ SuperNova κατά την επιδρομή των μελών της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

H εικόνα του άψυχου κορμιού της Shani Louk στην καρότσα ενός φορτηγού είχε κάνει το γύρο του κόσμου και είχε συγκλονίσει.

Μέλη της Χαμάς βεβήλωσαν το σώμα της, το οποίο παρήλαυναν ως τρόπαιο.

Τώρα, οι γονείς της παραχώρησαν μία συνέντευξη στη New York Post δηλώνοντας "ανακουφισμένοι" που η σορός της επέστρεψε στο Ισραήλ.

Μετά από επτά μήνες το ζευγάρι είδε για πρώτη φορά το άψυχο κορμί της αδικοχαμένης κόρης τους.

«Το σώμα που έχουμε τώρα είναι πλήρες και όμορφο και μοιάζει πραγματικά σαν να είναι ζωντανή», είπε ο πατέρα της, Νισίμ Λουκ, χαρακτηρίζοντας «θαύμα» την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός της.

«Νομίζω ότι βρισκόταν σε ένα από τα τούνελ που ήταν πολύ, πολύ κρύο… γι’ αυτό το σώμα είναι ακέραιο και όμορφο και το δέρμα έχει ακόμα το ίδιο χρώμα, βλέπετε ακόμα τα τατουάζ, είναι εκπληκτικό», πρόσθεσε στην αμερικανική εφημερίδα.

Διαβάστε ακόμη: Shani Louk: Εντοπίστηκε νεκρή η 23χρονη γερμανο-ισραηλινή όμηρος - Είχε απαχθεί από τη Χαμάς (φωτό - βίντεο)

Οι γονείς της tattoo artist δήλωσαν ανακουφισμένοι που η σορός επέστρεψε στο Ισραήλ.

«Ο στρατός ήρθε και μας είπε ότι βρέθηκε η σορός της και μεταφέρθηκε στο Ισραήλ. Είμαστε ευτυχείς που επέστρεψε και μπορούμε να την θάψουμε όπως αρμόζει», δήλωσε η μητέρα της Σάνι, Ρικάρντα Λουκ στην Post.

«Το σώμα επέστρεψε, μπορούμε να την θάψουμε. Είναι μια μικρή ανακούφιση που ξέρουμε πού είναι το σώμα της κι ότι θα ταφεί εδώ στο Ισραήλ», πρόσθεσε σημειώνοντας ότι μαζί με τον άνδρα της ετοιμάζονταν να κατασκευάσουν ένα μνημείο προς προς τιμήν της όταν έμαθαν ότι επέστρεφε η σορός της.

«Έτσι νιώθουμε ότι είναι πάντα μαζί μας. Την αισθανόμαστε. Είναι χαρούμενη που επιστρέφει στο Ισραήλ και κλείνει ο κύκλος. Είμαι ευτυχής που την έχω κοντά μου», κατέληξε ο Νίσιμ Λουκ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ