Ελληνική Ένωση Σχεδιαστών: Πραγματοποίησαν τις δικές τους εκλογές - "Μαζί ενωμένοι, προχωράμε για να αναδείξουμε την χώρα μας & τη μόδα" (φωτό)

Πρόεδρος του συλλόγου είναι η Ορσαλία Παρθένη

Τις δικές της εκλογές πραγματοποίησε η Ελληνική Ένωση Σχεδιαστών Μόδας.

Μέσα από τα social media δημοσιεύτηκαν διάφορά ενσταντανέ, στα οποία βλέπουμε τα μέλη να ποζάρουν με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα

Η Ένωση προσβλέπει επίσης στην καλλιέργεια των νέων ταλέντων της χώρας με μια σειρά από εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες, όπως η ίδρυση της Ακαδημίας της Μόδας, η θέσπιση ετήσιων υποτροφιών, η διεκδίκηση κρατικών και κοινοτικών επιχορηγήσεων για υφιστάμενους και νέους σχεδιαστές, καθώς και η διά βίου εκπαίδευση των μελών σε παραδοσιακές δεξιότητες αλλά και σε νέες τεχνολογίες.

Περαιτέρω δράσεις της Ένωσης αφορούν στον κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο των βιομηχανιών της μόδας και της κλωστοϋφαντουργίας τόσο εντός Ελλάδος όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Στόχος είναι η επίτευξη βιώσιμων και αειφόρων επιχειρηματικών μοντέλων και πρακτικών, καθώς και η προώθηση της υπεύθυνης καταναλωτικής συμπεριφοράς μέσα στα πλαίσια της κυκλικής οικονομίας και της υγιούς ανάπτυξης του κλάδου μας.

Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Η Ελληνική Ένωση Σχεδιαστών Μόδας επιδιώκει να αναδείξει την ελληνική μόδα ως μία καινοτόμο, υψηλής ποιότητας βιομηχανία. Δεσμεύεται να προβάλλει την Ελλάδα ως ικανή και επάξια ανταγωνιστική δύναμη στις διεθνείς αγορές. Στο παγκόσμιο στερέωμα της μόδας η Ελλάδα δεν θα είναι «της μόδας». Θα είναι η απαράμιλλη, διαχρονική, ζωτική παρουσία ανθρώπινου πολιτισμού που κοιτά προς την αιωνιότητα.

Πρόεδρος είναι η Ορσαλία Παρθένη, ενώ Αντιπρόεδρος ο Βασίλης Ζούλιας.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα

Η ανάρτηση στο Facebook

"HFDA
Σύλλογος Ελλήνων Σχεδιαστών !
Συναντηθήκαμε για τις εκλογές του Συλλόγου μας !
Η προεδρος μας Ορσαλία Παρθενη και όλοι εμείς μαζί ενωμένοι , προχωράμε για μα αναδείξουμε την χώρα μας , την ελληνική μόδα , τον πολιτισμό μας , την τέχνη μας την αγαπη μας για την δουλειά μας!"

Διαβάστε ακόμη: Η Ορσαλία Παρθένη αποκλειστικά στο Eirinika.gr: Στον Καναδά μαζί με 14 τοπ Έλληνες σχεδιαστές - Θα στρέψουμε το παγκόσμιο ενδιαφέρον στην Made in Greece μόδα

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece o οίκος Parthenis: Μεταξωτά καφτάνια, μαντήλια Σουφλίου, μαγιό, πετσέτες θαλάσσης & αξεσουάρ σε μία limited συλλογή σε συνεργασία με τον David Downton

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ