Δείτε φωτό και βίντεο από το ολονύκτιο πάρτι στη Θεσσαλονίκη: 4ο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ - Οι πανηγυρισμοί σε Τούμπα και Λευκό Πύργο

Πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο για 4η φορά στην ιστορία του, ο ΠΑΟΚ

Κανείς δεν κοιμήθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη. Ολονύχτιο πάρτι στήθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με το γλέντι να κορυφώνεται στον Λευκό Πύργο.

Χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο σήμα κατατεθέν της Θεσσαλονίκης, κάνοντας τη νύχτα μέρα με τα καπνογόνα που άναψαν μόλις το ανοιχτό λεωφορείο με τους παίκτες της ομάδας έκανε την εμφάνισή του, λίγο πριν από τις 02:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Μετά τη νίκη επί του Άρη (2-1) στο "Κλεάνθης Βικελίδης", η ομάδα του ΠΑΟΚ πήγε στην Τούμπα για την απονομή του τίτλου του πρωταθλητή για το 2024 και της "κούπας"

Οι παίκτες του Ράσβαν Λουτσέσκου γιόρτασαν το 4ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου μαζί με τους οπαδούς τους που τους περίμεναν στο γήπεδό τους, ενώ μετά την απονομή όλοι μαζί συνέχισαν το πάρτι μπροστά στον Λευκό Πύργο.

Οι πανηγυρισμοί στην Τούμπα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας και οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο μπήκαν σε ανοιχτό λεωφορείο όπως είχε γίνει και το 2019 για να αποχωρήσουν από το γήπεδο και να πάνε στον Λευκό Πύργο και τους γύρω δρόμους της Θεσσαλονίκης για να γνωρίσουν την αποθέωση από τον κόσμο.

Φωτό από τη στέψη του ΠΑΟΚ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM

 

Βίντεο από τους πανυγηρισμούς





Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ