Η σπάνια συνάντηση της Άννας-Μαρίας με την πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας - Κομψές με διαχρονικά looks σε φιλανθρωπικό δείπνο

Στο εστιατόριο Moorings στη Μαρίνα Βουλιαγμένης

Μία σπάνια κοινή εμφάνιση έκαναν δύο κομψές royals!

Η πρώην Βασίλισσα των Ελλήνων Άννα-Μαρία και η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας παρευρέθηκαν στο Φιλανθρωπικό Δείπνο της Lifeline Hellas για την Ημέρα της Μητέρας που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Moorings στη Μαρίνα Βουλιαγμένης.

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη (σύζυγος του πρίγκιπα Αλεξάνδρου της Σερβίας) ίδρυσε την ανθρωπιστική οργάνωση Lifeline το 1993, στο Λονδίνο και στη συνέχεια το 2002 στην Αθήνα, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη και το Τορόντο, που συνεργάζονται με το ίδρυμα του «Ιδρύματος Πριγκίπισσα Αικατερίνη» στο Βελιγράδι.

Πόζαραν με χαμόγελο και φάνηκε να απόλαυσαν την βραδιά.

Η σύζυγος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, ήταν άκρως κομψή με καμηλό φόρεμα με μακρύ μανίκι, σκουρόχρωμο μαντήλι και nude ζώνη στη μέση.

Δίπλα της η Αικατερίνη επέλεξε ασημένιο deux pieces, αποτελούμενο από μακρύ σακάκι και φούστα.

Μερικές από τις δραστηριότητες του ιδρύματος επεκτάθηκαν στην ανακατασκευή πολλών νοσοκομείων, παιδικών σταθμών, παροχή ιατρικών μηχανημάτων, ενίσχυση ιδρυμάτων, σχολείων, παροχή ευκαιριών σε πρόσφυγες, παιδιά με αναπηρία, μεταξύ άλλων που συνεχίζουν να βοηθούν μέχρι σήμερα.

Η Lifeline Hellas βοηθά την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια όπου υπάρχουν σημαντικές ανάγκες με τη βοήθεια άλλων γραφείων της Lifeline στη Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Τορόντο και το Λονδίνο.

Οι κύριες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε παιδιατρικά νοσοκομεία και η ενίσχυση των παιδικών ιδρυμάτων.

instagram @royal_greece

Η Αικατερίνη είναι σύζυγος του διαδόχου Αλέξανδρου της Σερβίας, ο οποίος είναι επικεφαλής του Βασιλικού Οίκου των Karađorđević, ως μοναχογιός της βασίλισσας Αλεξάνδρας της Γιουγκοσλαβίας, γεννημένης πριγκίπισσας της Ελλάδας και της Δανίας (στον αείμνηστο βασιλιά των Ελλήνων Αλέξανδρο και πριγκίπισσα Ασπασία (neè Mannos) και ο βασιλιάς Πέτρος Β' της Γιουγκοσλαβίας.

Συνάντησε τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο στην Ουάσιγκτον το 1984 και παντρεύτηκαν στο Λονδίνο στις 21 Σεπτεμβρίου 1985.

Κουμπάρος τους ήταν ο βασιλιάς Κωνσταντίνος και μάρτυρας ήταν ο Πρίγκιπας Tomislav, θείος του Πρίγκιπα Αλέξανδρου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ