Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Ζυγό - Αστάθεια με αναπάντεχες εξελίξεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Ζυγό σε φάση κενής πορείας, χωρίς δηλαδή να σχηματίζει όψεις, ήδη από χθες το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης που θα περάσει στον Σκορπιό. Αυτό δίνει στη μέρα μια ασταθή ποιότητα, με εξελίξεις που μπορεί να έρχονται χωρίς να τις περιμένουμε. Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους στις 15:59 το απόγευμα και ξεκινούν τα γενέθλια των Διδύμων. Οι ρυθμοί στην καθημερινότητα μας ανεβαίνουν, το μυαλό μας γίνεται πιο ανήσυχο, οι συζητήσεις ανάβουν για τα καλά και ξεκινά μεγαλύτερη ρευστότητα και πιο ευμετάβλητες συνθήκες. Τα θέματα της επικοινωνίας, των σχολείων, του τουρισμού, των νόμων, των περιορισμών των ελευθεριών, του θρησκευτικού φανατισμού, των κομματικών αντιπαραθέσεων θα φιγουράρουν σε όλο αυτό το διάστημα στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και ιστοσελίδων. Σε κάθε περίπτωση, τα γνωρίσματα του ζωδίου των Διδύμων μπορεί να είναι σωτήρια για ό,τι συμβαίνει: ευελιξία, προσαρμοστικότητα, ανάλαφρη διάθεση. Υιοθετήστε τα κι εσείς στο βαθμό που μπορείτε να τα καταφέρετε και όλα θα είναι πιο εύκολα.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με περισσότερο άγχος, ενδεχομένως να βγαίνει τώρα η συσσωρευμένη κούραση των τελευταίων ημερών. Αν είστε γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε ίσως περισσότερη ένταση στη μέρα σας στις επαφές σας, αλλά και μεγαλύτερο εκνευρισμό. Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους σε μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Θα ευνοήσει το λόγο σας προφορικό και γραπτό και το κομμάτι της επικοινωνίας ιδιαιτέρως. Είναι μια καλή θέση για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα επικοινωνίας. Θετική θέση για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, για έρευνα, για να ψαχτείτε πιο πολύ στον επαγγελματικό τομέα ή στις σπουδές. Φυσικά οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι πιο πιεστικοί και οι επαφές σας με τους άλλους είτε σε φυσικό επίπεδο είτε και μέσω διαδικτύου θα αυξάνονται και θα πληθύνονται. Αλλά επειδή η συγκεκριμένη πορεία του Ήλιου στους Διδύμους φέτος συμπίπτει με την Αφροδίτη και τον Δία στο ίδιο ζώδιο θα έχετε και αρκετές ευχάριστες εξελίξεις στο επόμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα έρχεται με αρκετό άγχος, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό μέσα στον τομέα εργασίας και υγείας σε φάση όμως κενής πορείας, χωρίς να σχηματίζει δηλαδή όψεις στην πορεία της μέρας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να μην πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους φεύγοντας από το ζώδιο σας, κάνοντας προτεραιότητα από τώρα και για ένα μήνα τα οικονομικά σας ζητήματα. Ο στόχος θα είναι να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να βρείτε νέους πόρους ή να συμμαζέψετε τα έξοδα σας, ώστε να μην παθαίνετε ασφυξία στο τέλος του μήνα από τους λογαριασμούς. Και μάλιστα υπάρχουν αρκετοί θετικοί οιωνοί στο να καταφέρετε να υλοποιήσετε αυτό σας το σχέδιο. Βλέπετε φέτος ο Ήλιος θα συμπορεύεται στο μεγαλύτερο μέρος της πορείας του με την Αφροδίτη και τον Δία στο ίδιο ζώδιο βελτιώνοντας τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρόνια πολλά Δίδυμοι μου! Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας σήμερα στις 15:59 και ξεκινούν τα γενέθλια σας και μολονότι οι γενικές συνθήκες είναι περίεργες, για εσάς τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο πιο διαχειρίσιμα. Βλέπετε φέτος τα γενέθλια σας κοσμούνται τόσο από την Αφροδίτη όσο και από τον Δία που θα περάσουν στο ζώδιο σας μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Αυτή η συγκυρία είναι σπάνια, οπότε καιρός να αισιοδοξείτε και να δείτε επιτέλους πιο θετικά την εξέλιξη της ζωής σας. Η Δευτέρα, παρόλα αυτά, απαιτεί συγκέντρωση και καλό αυτοέλεγχο. Βλέπετε η Σελήνη, μολονότι βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας τον Ζυγό, θα είναι σε όλη τη διάρκεια της μέρας σε φάση κενής πορείας χωρίς να σχηματίζει όψεις, δημιουργώντας ρευστότητα και κάποια απρόοπτα. Λίγη ευελιξία και ψυχραιμία θα βοηθήσει να μείνετε στο κέντρο σας και να μη χάσετε χρόνο.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ