Jessica Alba: Η τρυφερή ανάρτηση της για τα 16 χρόνια γάμου με τον Cash Warren – «Επιλέξαμε ο ένας τον άλλον – Σε αγαπώ» (φωτό)

"20 χρόνια μαζί και για πάντα", συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η Τζέσικα Άλμπα και ο σύζυγός της και παραγωγός, Κας Γουόρεν γιόρτασαν 16 χρόνια γάμου. 

Χθες, Κυριακή 19 Μαΐου, η καλλονή ηθοποιός ανάρτησε στο Instagram κοινές φωτογραφίες με τον σύζυγό της και τα 3 παιδιά τους.

Στη λεζάντα του έκανε μια τρυφερή αφιέρωση: «16 χρόνια γάμου, 20 χρόνια μαζί και για πάντα... Χρόνια πολλά Κας. Είμαι περήφανη για μας που τα καταφέραμε μέχρι εδώ. Δεν υπάρχουν πραγματικοί κανόνες ή οδηγίες που μπορούν ποτέ να σε προετοιμάσουν για το τι σημαίνει να δεσμευτείς με ένα άλλο άτομο και να επιλέξεις να γίνεις οικογένεια. Μέσα από τα δύσκολα βρίσκαμε συνεχώς το δρόμο μας, ο ένας πίσω από τον άλλον και επιλέξαμε ο ένας τον άλλον. Σε αγαπώ».

Δείτε φωτογραφίες 

alba21

Διαβάστε ακόμα: Η Jessica Alba αποχαιρετά τις ανταύγειες της με τον πιο αστείο τρόπο: Το βίντεο με την κομμώτριά της και η αλλαγή στα μαλλιά (φωτό)

albawaren

alba

Για την ιστορία, η Τζέσικα Άλμπα γνώρισε τον αγαπημένο της το 2005, στα γυρίσματα της ταινίας "Fantastic Four" όπου ήταν παραγωγός, ο Κες Γουόρεν.

Αμέσως έγιναν ζευγάρι. 

Τον Μάιο του 2008 παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες.

Έχουν αποκτήσει μαζί τρία πανέμορφα παιδιά. Την Όνορ-Μαρί (2008), την Χέβεν-Γκάρνερ (2011) και τον Χάγιες (2017).

Διαβάστε ακόμα: essica Alba: Η καλλονή ηθοποιός «έκλεισε» τα 43 και μοιάζει με 20χρονη – Έκανε πάρτι με 3 τούρτες, σύσσωμη την οικογένεια & πολλά χαμόγελα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ