Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: «Στην αρχή δεν μπορούσα να ακούσω ούτε ένα τραγούδι του - Βίωσα πολύ δύσκολα την απώλεια» (φωτό & βίντεο)

«Είμαι ευγνώμων που έκανα την πορεία αυτή μαζί του».

Η πανέμορφη ηθοποιός, Άντζελα Γκερέκου έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μεταξύ άλλων μίλησε και για την απώλεια του αγαπημένου  της, Τόλη Βοσκόπουλου.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεγάλη Εικόνα» και στην δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη. 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Τόλη Βοσκόπουλο που έφυγε από τη ζωή. «Σε αυτό το σπίτι ζήσαμε με τον Τόλη από την αρχή της γνωριμίας μας, 25 χρόνια. Δεν με ενοχλεί, όταν με ρωτάνε για τον Τόλη. Είναι που κάθε φορά λέω "πώς να βρω τις σωστές λέξεις να περιγράψουν το ταξίδι 25 χρόνων με έναν τέτοιο άνθρωπο με τόσα έντονα που ζήσαμε στη ζωή μας;". Είναι το συναίσθημα που δεν περιγράφεται, βιώνεται. Είμαι ευγνώμων που έκανα την πορεία αυτή μαζί του», είπε χαρακτηριστικά.


Για τον θάνατό του, δήλωσε: «Βίωσα πολύ δύσκολα την απώλειά του. Από μικρή δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με την απώλεια αγαπημένων ανθρώπων. Δεν μπορώ να πω ότι συμφιλιώθηκα, σαν να φιλιώνεις με αυτό, σαν να ζεις με αυτό. Η σχέση και μετά τον θάνατο διαμορφώνεται και εμπλουτίζεται και είναι σαν να τον γνωρίζω καλύτερα. Κατά έναν τρόπο, ζεις μια συνέχεια της γνωριμίας, της σχέσης και της επαφής με την ψυχή που αγάπησες, που ζήσατε μαζί και δημιουργήσατε».


Όπως είπε κλείνοντας, οι πρώτες ημέρες μετά τον θάνατό του ήταν ιδιαίτερα σκληρές για εκείνη. «Στην αρχή δεν μπορούσα να ακούσω τραγούδι, να δω εικόνα του, τίποτα. Ήταν πολύ δύσκολα. Μετά από ένα διάστημα, λέω "τι ωραία, υπάρχει, τον βλέπω". Νοσταλγείς, συγκινείσαι», εξηγεί.


Διαβάστε ακόμα: Άντζελα Γκερέκου: Η υπέροχη ηθοποιός θα ενσαρκώσει την Πριγκίπισσα Sissy της Αυστρίας – Δείτε φωτογραφίες

Για την ιστορία η Άντζελα Γκερέκου γνώρισε το 1995  τον Τόλη Βοσκόπουλο στο On the Rocks στην Βάρκιζα, ήταν ένα από τα λίγα άτομα που είχε μπει στο καμαρίνι του. Μετά από ένα χρόνο σχέσης παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα με πολιτικό γάμο. Το 2001 απέκτησαν την κόρη τους, τη Μαρία.

Διαβάστε ακόμα: Η Άντζελα Γκερέκου από το «κορίτσι της Μάνης» σε ώριμη γυναίκα – Ο φωτογραφικός φακός της Ολυμπίας Κρασαγάκη υμνεί την ομορφιά της

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ