Η σόλο εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ στο κόκκινο χαλί - Πόζαρε περήφανη φορώντας τη βέρα της - Πιο αδύνατη από ποτέ (φωτό-βίντεο)

Έλειπε ο Μπεν Άφλεκ από δίπλα της 

Την παράσταση έκλεψε με την συγκλονιστική της εμφάνιση η Τζένιφερ Λόπεζ!

Η Λατίνα σούπερ σταρ παρευρέθηκε χθες το βράδυ στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Atlas" που θα είναι διαθέσιμη στο Netflix στις 24 Μαΐου.

Πόζαρε στο κόκκινο χαλί χωρίς τον σύζυγό της Ben Affleck, αλλά έδειξε περήφανα τη βέρα της.

Στο πλάι της βρισκόταν οι συμπρωταγωνιστές της Simu Liu και Sterling K. Brown.

Για την περίσταση, η 54χρονη τραγουδίστρια επέλεξε ένα υπέρκομψο deux pieces, το οποίο αποτελούνταν από στράπλες cropped top και μία maxi μαύρη φούστα που αγκάλιαζε άψογα τις καμπύλες της ενώ κατέληγε σε "mermaid style".

instagram @justjared

Τα μαλλιά ήταν πιασμένα ψηλά σε έναν σταθερό κότσο δείχνοντας μας έτσι πιο καθαρά το πρόσωπο της και το μακιγιάζ της σε γήινες αποχρώσεις.

Απογείωσε το look της με ασημένια κοσμήματα και συγκεκριμένα ένα statement κολιέ γεμάτο παστέλ πράσινα διαμαντάκια ασορτί σκουλαρίκια και τη βέρα της.

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται έντονες οι φήμες χωρισμού της με τον Μπεν Άφλεκ.

Η απουσία του από την πρεμιέρα σίγουρα πυροδότησε ακόμη περισσότερο τα σχόλια.

Η Τζένιφερ Λόπεζ χαμογελούσε στις κάμερες αλλά οι θαυμαστές πρόσεξαν το πόσο αδυνατισμένη είναι.

Σίγουρα, αυτές οι καταστάσεις δεν είναι ευχάριστες για κανέναν πόσο μάλλον ένα διαζύγιο έπειτα από μόλις δύο χρόνια γάμου κι έντονης δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμη: Μπεν Άφλεκ: Χωρίς βέρα - Τον επισκέφθηκε η πρώην σύζυγός του, Τζένιφερ Γκάρνερ στο νέο σπίτι που μένει μόνος του (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Νέα κοινή εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ - Οι φήμες περί διαζυγίου δεν κοπάζουν - Ο ναρκισσισμός της σούπερ σταρ (φωτό)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr