Ιταλία: Φιλιππινέζα, εργαζόμενη σε κρουαζιερόπλοιο κατηγορείται για την δολοφονία του νεογέννητου μωρού της - Κάνεις δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος

Το σκότωσε και το έκρυψε στην καμπίνα της...

Μία 28χρονη Φιλιππινέζα κατηγορείται από την ιταλική δικαιοσύνη για δολοφονία εκ προθέσεως.

Το νεογέννητο παιδί της βρέθηκε νεκρό στο κρουαζιερόπλοιο Silver Whisper ενώ έπλεε στ' ανοικτά της Τοσκάνης.

Η 28χρονη η γυναίκα εργαζόταν στις κουζίνες του πλοίου και φέρεται να προκάλεσε τον θάνατο του βρέφους εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας που έδειξε κατά τις δυο μόλις ημέρες της ζωής του.

Το πτώμα του αδικοχαμένου νεογέννητου βρέθηκε στο κρεβάτι της μητέρας του, μέσα σε καμπίνα που μοιραζόταν με άλλους εργαζόμενους. 

Φυσικά κάλεσαν ιατροδικαστή που πρόκειται να πραγματοποιήσει τη νεκροψία. Πριν από κάποιες ώρες, η γυναίκα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο την είχαν συνοδεύσει οι καραμπινιέροι και μεταφέρθηκε στις φυλακές τις Φλωρεντίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, η κατηγορούμενη παιδοκτόνος εργαζόταν στο πλοίο Silver Whisper.

Η 28χρονη δολοφόνησε το δύο μόλις ημερών παιδί της, το οποίο γέννησε εν πλω, χωρίς να έχει αποκαλύψει σε κανέναν ότι κυοφορούσε. 

Βάσει πληροφοριών, έκρυψε το πτώμα του άτυχου βρέφους μέσα στην καμπίνα που μοιραζόταν με άλλους συναδέλφους της.

Οι καραμπινιέροι ειδοποιήθηκαν από εργαζόμενους στο κρουαζιερόπλοιο, όταν αυτό βρισκόταν στα ανοικτά της Τοσκάνης. Έσπευσαν, με ταχύπλοο και διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν σε σύγχυση, εντόπισαν το πτώμα του νεογέννητου και περισυνέλεξαν αποδεικτικά στοιχεία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ