Σοκαριστικό βίντεο: 17χρονος ράπερ τραγουδά, πυροβολεί το κεφάλι του και σκοτώνετε επί τόπου - Έκανε live μετάδοση

Ο ράπερ Rylo Huncho με 28.000 ακολούθους στο Instagram τίναξε τα μυαλά του στον αέρα 

Ο 17χρονος ράπερ Rylo Huncho, βρήκε τραγικό θάνατο όταν την ώρα που γύριζε βίντεο με τραγούδι του, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και σκοτώθηκε.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το οποίο έχει αναρτηθεί σε αρκετά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 17χρονος μουσικός βιντεοσκοπούσε τα stories του στο Instagram όταν έγινε το μοιραίο. 

Ο έφηβος παίζει με ένα όπλο και κάποια στιγμή απενεργοποιεί την ασφάλεια του, το στρέφει στο κεφάλι του και ένα πράσινο λέιζερ τον σημαδεύει. 

Ακούγεται ένας πυροβολισμός, τα μαλλιά του τινάζονται και η κάμερα φεύγει από τα χέρια του με το βίντεο να ολοκληρώνεται.

Ο 17χρονος ράπερ βρέθηκε νεκρός στο Σάφολκ της Βιρτζίνια των ΗΠΑ στις 15 Μαΐου, επιβεβαίωσε η αστυνομία με τις αρχές να αναφέρουν ότι πέθανε από «τραύμα από όπλο που προκλήθηκε κατά λάθος». 

Με έρανο η κηδεία του 17χρονου

Ωστόσο την επόμενη ημέρα από το θανάτου του Rylo Huncho δημιουργήθηκε σελίδα στο GoFundMe, για να βοηθήσει στην κάλυψη των εξόδων κηδείας και να παρέχει υποστήριξη στην οικογένειά του. 

Μία ξαδέρφη του 17χρονου που δημιούργησε τη σελίδα, ανέφερε ότι ο θάνατος του χαρακτηρίστηκε ως ατύχημα και η οικογένεια εξακολουθεί να προσπαθεί να κατανοήσει τις συνθήκες που οδήγησαν στο συμβάν.

Ο Rylo Huncho, όπως ήταν το καλλιτεχνικό του όνομα, ήταν ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός καλλιτέχνης ραπ από την πολιτεία της Βιρτζίνια, ο οποίος, συγκέντρωνε περισσότερους από 28.000 ακόλουθους στο Instagram. Οι αναρτήσεις του έχουν γεμίσει με μηνύματα από συλλυπητήρια, αν και υπάρχουν και κάποιοι που δεν πιστεύουν ότι ο 17χρονος έχει πεθάνει!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ