Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Σκορπιό - Γινόμαστε αποφασιστικοί αλλά και βιαστικοί στην κρίση μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Έντονη η σημερινή μέρα διανθισμένη με ποικίλες επιρροές που την κάνουν από ιδιαίτερα δυναμική μέχρι λίγο κυκλοθυμική. Η Σελήνη έχει προχωρήσει από τις πρώτες ώρες της μέρας στον Σκορπιό, κάνοντας μας από τη μια αποφασιστικούς αλλά από την άλλη και πιο βιαστικούς στην κρίση μας. Οι κύριες όψεις της θα είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα το πρωί και η αντίθεση με τον Ερμή στον Ταύρο το απόγευμα. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα αναμοχλεύει τα συναισθήματα μας και μπορεί να έχουμε επίσης διαφωνίες ή και εντάσεις στο περιβάλλον μας για θέματα οικονομικά. Η αντίθεση Σελήνης-Ερμή το απόγευμα μας κάνει πιο υποκειμενικούς στην κρίση μας και είναι πιθανό να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα. Ενδεχομένως να είμαστε γενικότερα βιαστικοί ή να λειτουργούμε σε ένα πιο επιφανειακό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις κλπ., και γενικώς περιποιηθείτε όσο μπορείτε τα πρακτικά θέματα δουλειάς και οικονομικών. Ακόμη σήμερα μπορεί οι φίλοι σας να αποσπούν την προσοχή σας από αυτά που κάνετε και να θέλουν τη βοήθεια σας. Τελειώστε όμως πρώτα με τις δικές σας υποχρεώσεις και μετά αποφασίστε να βοηθήσετε κι εκείνους. Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνετε είναι να αποφύγετε παρορμητικά έξοδα και αγορές που δεν σας είναι απαραίτητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας και θα στρέψει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας, ενώ μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία σήμερα καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή στο ζώδιο σας τις απογευματινές ώρες. Τα θέματα της δουλειάς ή της οικογένειας μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Οι επόμενες ημέρες θα είναι πιο ευνοϊκές και θα βρείτε λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω-πάνω και φανείτε επιλεκτικοί για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα κι αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δεν θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας. Αν ξεφύγατε λίγο ή σας ξεμυάλισαν οι βόλτες, οι έξοδοι για φαγητό και δεν προσέχετε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση, πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε τη φόρμα σας. Η μέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ