Παναγιώτης Στάθης: Συγκινεί ο δημοσιογράφος για τον θάνατο του αδελφού του – «Έφυγε αιφνιδιαστικά, 47 ετών - Άλλαξε εντελώς την ζωή μου» (βίντεο)

“Υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να γίνεσαι πέτρα”, συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του Open, Παναγιώτης Στάθης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» και στον Μάνο Νίφλη.

Ο Παναγιώτης Στάθης, μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, για την οικογένεια του, ενώ αναφέρθηκε και για την απώλεια του αδερφού του, Μανώλη.

«Άλλαξε εντελώς την ζωή μου. Δηλαδή, αν ο θάνατος του πατέρα μου ήταν… εντάξει ήταν χτύπημα πολύ μεγάλο, όταν έφυγε ο αδερφός μου νομίζω ότι άλλαξα εντελώς σαν άνθρωπος. Δηλαδή νομίζω ότι… υπάρχει μία φράση που μου είχε πει η μάνα μου: “Υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να γίνεσαι πέτρα”. Αυτό ήταν μια τέτοια στιγμή. Και γίνεσαι αναγκαστικά. Εκ των πραγμάτων γίνεσαι», είπε αρχικά.


Διαβάστε ακόμα: Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Διάβαζε ο Παναγιώτης Στάθης & έβαλε τα κλάματα-«Δεν μπορώ ρε παιδιά… Sorry-Δώσε μου να το τελειώσω» είπε ο Καμπουράκης

Και συνέχισε: «Ήταν κεραμίδα. Πολλώ δε μάλλον για την οικογένεια του. Κι έφυγε τελείως αιφνιδιαστικά. 47 ετών. Ήταν πολυπράγμων. Αν τον πατέρα μου τον έχασα μία φορά, με τον αδερφό μου ήταν σαν να τον έχασα δεύτερη φορά», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμα: Γενέθλια on air για τον Παναγιώτη Στάθη: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά του κόσμου» - Η έκπληξη της κόρης του (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr