Παντρεύτηκε η κόρη του Eminem, Hailie Jade - Οι διάσημοι καλεσμένοι & ο "ξέφρενος" χορός του ράπερ (Φωτό)

Είναι το μοναδικό βιολογικό παιδί του μουσικού. 

Περήφανος μπαμπάς ο Eminem βρέθηκε στο γάμο της κόρης του, Hailie Jade Scott.

Η γνωστή καλλιτέχνης παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Evan McClintock.

Έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια σχέσης τελικά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, το Σάββατο στο Μπατλ Κρικ, σε στενό κύκλο, με συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα.

Μπορεί μέσα από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν ο γνωστός ράπερ να μη χαμογελάει αλλά είμαστε σίγουροι ότι πίσω από τα μαύρα γυαλιά του απόλαυσε τη στιγμή.

Μάλιστα, σε ένα ενσταντανέ τον βλέπουμε να χορεύει με τη νύφη.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν μεγάλα ονόματα όπως o 50 cents και ο Dr. Dre.

Σε αντίθεση με τον πατέρα της η Hailie είχε ένα λαμπερό χαμόγελο στο πρόσωπο της.

Έδειχνε κούκλα μέσα στο στράπλες ολοκέντητο φόρεμα της με την μακριά ρομαντική τούλινη φούστα και το διάφανο πέπλο κρατώντας μία ανθοδέσμη.

Image

Και ο γαμπρός από την πλευρά του φαινόταν ευτυχισμένος στο πλάι της αγαπημένης του.

Κομψός με το "παραδοσιακό" ασπρόμαυρο tuxedo και το παπιγιόν του.

Η γνωριμία των νεόνυμφων

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2015, ενώ αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο. Η 28χρονη Χάιλι έχει μια επιτυχημένη σειρά podcast, ενώ εργάζεται επίσης, ως influencer.

Ο σύζυγός της από την άλλη, είναι οικονομολόγος, ενώ ασχολείται με την ανάπτυξη λογισμικού. Όπως έχουν αναφέρει πηγές σε ξένα μέσα, ο Έμινεμ εγκρίνει τη σχέση του με την κόρη του και είναι περήφανος για την πορεία τους.

instagram @hailiejade

Πηγή από το περιβάλλον τους ανέφερε στη DailyMail: «Είναι ένα φανταστικό ζευγάρι. Η οικογένεια της Χάιλι καλωσόρισε τον Έβαν».

Πόσα παιδιά έχει ο Eminem;

Η Alaina Marie Scott υιοθετήθηκε από τον Eminem το 2000 λόγω των προβλημάτων εξάρτησης από τα ναρκωτικά που αντιμετώπιζε η βιολογική της μητέρα, Dawn Scott, η οποία ήταν η δίδυμη αδελφή της πρώην συζύγου του ράπερ, της Kimberley Anne Scott. Η Dawn Scott πέθανε το 2016 από πιθανή υπερβολική δόση ηρωίνης.

Διαβάστε ακόμη: Δείτε πως έχει γίνει ο Eminem από τα ναρκωτικά - «Με πήγαν στο νοσοκομείο δυο ώρες μετά τη χρήση, τα όργανα μου είχαν πάψει να λειτουργούν» δήλωσε πρόσφατα (φωτό)

Η Hailie Jade Scott Mathers, που γεννήθηκε από τον Eminem και την Kimberly Anne, είναι το μοναδικό βιολογικό παιδί του μουσικού. Το 2005, υιοθέτησε επίσης τη Stevie Scott, την κόρη της Kimberly Anne και του πρώην φίλου της, Eric Hartter.

Διαβάστε ακόμη: Alaina Marie Scott: Παντρεύτηκε η κόρη του Eminem - Άφαντος ο ράπερ στο γάμο ... έλειπε ή κρυβόταν; (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ