Δώρα Χρυσικού: 3 χρόνια πέρασαν από την ημέρα που «νίκησε» τον καρκίνο, η ηθοποιός– «Ήταν η δυσκολότερη μάχη της ζωής μου» (φωτό)

"Τρία χρόνια αγωνίας, αλλά και νικών προσωπικών, μεγάλης βουτιάς και μεγάλης αναγέννησης", πρόσθεσε.

Η αγαπημένη μας ηθοποιός, Δώρα Χρυσικού έκανε μια ανάρτηση στα social media, με αφορμή το γεγονός ότι πέρασαν 3 χρόνια από την μέρα που νίκησε τον καρκίνο.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κάτω από αυτή, μίλησε για την ημέρα που έμαθε ότι ξεπέρασε τον καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε στην λεζάντα:

«Η μητέρα μου μου θύμισε σήμερα πως έχουμε επέτειο. Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια έδωσα την δυσκολότερη μάχη της ζωής μου, για να σώσω τη ζωή μου. Είναι παράδοξο πως 3 χρόνια μετά το 21 Μαΐου δεν χτύπησε καμπανάκι. Ίσως πάλι βέβαια και να μην είναι παράδοξο. Γιατί αυτό κάνει ο χρόνος, -ο χρόνος που περνάει από το τραύμα-, σε βάζει πάλι σε μια κατάσταση κανονικότητας. Γι' αυτό για κάποιους ο χρόνος που περνάει είναι σύμμαχος κι όχι εχθρός. Η μαμά μου μου είπε "δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα", εγώ όμως προσπαθώ να την ξεχάσω και να την αφήσω πίσω μου», γράφει αρχικά.

Διαβάστε ακόμα: Top woman η Δώρα Χρυσικού: Νίκησε τον καρκίνο – «Μακάρι να μην είχα πάρει ποτέ ένα τόσο σκληρό μάθημα» - «Ακόμα παλεύω με τον φόβο» (φωτό)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κι είναι πραγματικά συγκλονιστικό πού ήμουν στις 21 Μάιου του 2021 και πού είμαι τώρα. Μπήκα σε έναν θάλαμο χειρουργείου και βγήκα άλλη, 12 ώρες μετά. Σήμερα όμως, αυτή τη μέρα, ζω και κάνω όνειρα, έχω ραντεβού για τη δουλειά, έκανα τη γυμναστική μου, μιλάω στο τηλέφωνο, θα πάω στην τράπεζα. Αυτές τις μικρές ρουτίνες που μόνο οι υγιείς μπορούν να απολαύσουν. Τρία χρόνια αγωνίας, αλλά και νικών προσωπικών, μεγάλης βουτιάς και μεγάλης αναγέννησης. Αλλαγών και αποδοχής μιας νέας πραγματικότητας. Η ζωή που νικάει το φόβο. Χρόνια μου πολλά λοιπόν. ΥΓ: βάζω αυτή τη φώτο γιατί κάπως μοιάζει με τον καινούριο μου χαμογελαστό εαυτό μου».

Διαβάστε ακόμα: Δώρα Χρυσικού: 2,5 χρόνια μετά τον καρκίνο - «Τώρα αισθάνομαι ευγνωμοσύνη γιατί νιώθω ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ