Διπλή γιορτή για τον Κωνσταντίνο Αργυρό: Χρόνια πολλά & ευτυχισμένα γενέθλια στον πιο επιτυχημένο τραγουδιστή της γενιάς του (φωτό & βίντεο)

Να τον χαιρόμαστε!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σήμερα γίνεται 37 ετών και έχει και γιορτή!

Γεννήθηκε στην Αθήνα, καταγωγή όμως έχει από την όμορφη Λευκάδα.

Ο καλλονός τραγουδιστής του λαϊκού και της ποπ έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο έγινε το 2008, με το CD single «Όλα Θα Αλλάξουν». 

Ο πρώτος του ολοκληρωμένος δίσκος κυκλοφόρησε το 2011, με τίτλο «Μάλλον Κάτι Ξέρω». 

Έχει λάβει 10 μουσικά βραβεία σε Ελλάδα (MAD VMA) και Κύπρο (SMA).

Αναλυτικά τα βραβεία του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει κατακτήσει πληθώρα μουσικών βραβείων κατά τα διάρκεια των χρόνων επιτυχίας του στο χώρο της μουσικής. Το 2009 κέρδισε το βραβείο Best Male Adult. Ο ίδιος κέρδισε το 2013 στα MAD Video Music Awards με το ‘Ποτέ Ξανά’ ως το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς.

Το 2016 βραβεύτηκε πάλι για το τραγούδι ‘το συμπέρασμα’ ως το καλύτερο βίντεο κλιπ της χρονιάς. Την ίδια χρονιά απέσπασε στον ίδιο διαγωνισμό της Κύπρου το βραβείο για τον Άντρα καλλιτέχνη της χρονιάς. Το 2016 κέρδισε το βραβείο Καλλιτέχνης με το μεγαλύτερο Airplay Chart με το τραγούδι ‘το συμπέρασμα’ στα Super Music Awards.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε τον Κωνσταντίνο Αργυρό να κάνει ιππασία: «Βροχή» τα σχόλια στο Instagram – Τι του γράφουν οι θαυμάστριες (φωτό)

Το 2017 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής στα Super Music Awards. Την επόμενη χρονιά η ίδια διοργάνωση τον βράβευσε για το Αγαπημένο τραγούδι της Χρονιάς από τους παραγωγούς του SUPER FM. Το 2018 κέρδισε στα Mad Video Music Awards το βραβείο του καλύτερου λαϊκού τραγουδιστή και το βραβείο ‘song of the year’ για το τραγούδι ‘ξημερώματα’.

Διαβάστε ακόμα: Ποιος πασίγνωστος και αγαπημένος μας τραγουδιστής είναι το γλυκό αγοράκι της φωτογραφίας; - Κατέκτησε το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ