Ο Μάρτιν Σκορσέζε & η κόρη του σε ένα χιουμοριστικό viral βίντεο στο Tik Tok: Μας έδειξε το σπίτι του -Μοιάζει με ταινία

«Είμαστε λάτρεις του κινηματογράφου - φυσικά έχουμε αφίσες ταινιών σε όλο μας το σπίτι», τόνισαν πατέρας και κόρη.

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε εμφανίστηκε εκεί που δεν τον περιμέναμε!

Σε ένα βίντεο στο TikTok μαζί με την κόρη του Φραντσέσκα, που είναι επίσης κινηματογραφίστρια.

Το βίντεο αυτό μετρά 2,7 εκατομμύρια προβολές και συνεπώς έχει γίνει viral.

Πατέρας και κόρη κάνουν μια ξενάγηση στο υπέροχο, οικογενειακό τους σπίτι στη Νέα Υόρκη, με χιουμοριστικό τρόπο.

Στο παιχνιδιάρικο βίντεο, η Φραντσέσκα ξεκινά την ξενάγηση σε έναν διάδρομο γεμάτο με vintage αφίσες ταινιών.

Το TikTok του Μάρτιν Σκορσέζε με την κόρη του:

«Είμαστε λάτρεις του κινηματογράφου - φυσικά έχουμε αφίσες ταινιών σε όλο μας το σπίτι» λέει χαμογελώντας, μόνο για να παρέμβει ο μπαμπάς της που δεν φαινόταν στην κάμερα.

«Τώρα κάν' το ξανά. Πρέπει να έχει περισσότερο…» αστειεύεται ο 81χρονος Σκορσέζε, σκηνοθετώντας την κόρη του, ενώ στέκεται κρυμμένος στη γωνία.

Στη συνέχεια, της δίνει σκηνοθετικές οδηγίες: «Είσαι περήφανη γι' αυτές τις αφίσες. Είσαι χαρούμενη που έχεις αυτές τις αφίσες», με την ελπίδα ότι η κόρη του θα μπορέσει να πει την ατάκα σε μια δεύτερη λήψη με περισσότερο ενθουσιασμό.

«Φυσικά και έχουμε αφίσες ταινιών σε όλο μας το σπίτι» λέει, φωνάζοντας με ενθουσιασμό, ενώ περπατά κατά μήκος ενός ασπρόμαυρου μαρμάρινου δαπέδου.

«Αυτό είναι υπερβολικό! Κατέβασέ το. Κάπως ενδιάμεσα» φωνάζει ο Σκορσέζε, μη μπορώντας να συγκρατήσει τις σκηνοθετικές του οδηγίες, ακόμη και για την ίδια του την κόρη. «Μπαμπά… είναι ένα TikTok!» λέει η Φραντσέσκα.

Τα TikTok βίντεο δείχνουν μια πολύ διαφορετική και ανάλαφρη πλευρά του θρυλικού σκηνοθέτη, του οποίου οι ταινίες είναι γνωστές για τα ωμά, βίαια θέματά τους.

Όμως η Φραντσέσκα φαίνεται να έχει επηρεάσει τον πατέρα της να μπει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου το κοινό να δει μια διαφορετική πλευρά του.

Στο TikTok, ο Σκορσέζε συνεχίζει: «Είμαστε λάτρεις του κινηματογράφου - φυσικά έχουμε μερικές κάμερες τριγύρω» λέει, αφιερώνοντας χρόνο για να επιδείξει μια παλιομοδίτικη κινηματογραφική μηχανή.

Οι θεατές μπορούν επίσης να δουν μερικά από τα έργα τέχνης του Σκορσέζε, συμπεριλαμβανομένου ενός σκίτσου κινουμένων σχεδίων Roadrunner και Wile E Coyote με κορνίζα, που φαίνονται κρεμασμένα στον τοίχο.

Ακόμη, έχουν κινηματογραφική αίθουσα προβολής, πολλές ταινίες, μια βιβλιοθήκη γεμάτη με βιβλία, πολλά αναμνηστικά και φωτογραφίες από ταινίες.

Το TikTok έδωσε στους θαυμαστές μερικές πληροφορίες για τη διακόσμηση του σπιτιού τού εξαιρετικά δημοφιλούς σκηνοθέτη και έδειξε λίγο την προσωπικότητά του, όταν δεν βρίσκεται πίσω από την κάμερα.

Για την στροία ο σκηνοθέτης έχει παντρευτεί 5 φορές και η Φραντσέσκα είναι η κόρη του από τον τελευταίο γάμο με την Helen Schermerhorn Morris.

Διαβάστε  ακόμα: Φέτος θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε για τον Ιησού- "Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να το κάνω πιο προσιτό"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ