Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό - Προσοχή στις επαγγελματικές μας σχέσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Ο Ήλιος συναντά σε όψη τριγώνου τον Πλούτωνα σήμερα, μια όψη που παραπέμπει στην ανάγκη μας να έχουμε τον έλεγχο στη ζωή μας. Όσο ο έλεγχος περιορίζεται στον ίδιο μας τον εαυτό τα πράγματα δεν ξεφεύγουν. Αν όμως επιχειρήσουμε να αποκτήσουμε έλεγχο πάνω και στους άλλους, τότε μιλάμε ξεκάθαρα για χειριστικά παιχνίδια. Η όψη αυτή είναι δυνατή για να είμαστε αποφασιστικοί στη ζωή μας, να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει, να απαλλαγούμε δια παντός από μια κακή συνήθεια. Επηρεάζει θετικά Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους με γενέθλια τις πρώτες ημέρες των ζωδίων τους, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια στις πρώτες 3 μοίρες. Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο, ωθώντας την προσοχή μας σε σχέσεις κυρίως επαγγελματικής φύσης και προβλήματα κυρίως πρακτικά που πρέπει να επιλύσουμε, αλλά ίσως συναντάμε αντιστάσεις από άτομα που ενδιαφέρονται μόνο για το συμφέρον τους ή για το πώς θα παίξουν παιχνίδια εξουσίας με τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι ο χρόνος κυλάει μέσα από τα χέρια σας και ίσως δεν προλαβαίνετε να κάνετε όσα είχατε υπολογίσει μέσα στη μέρα. Από την άλλη μπορεί να δέχεστε προκλήσεις από συνεργάτες ή από άτομα που έχουν επιρροή στα επαγγελματικά σας. Προς το βράδυ μπορεί να έχετε μια αντιπαράθεση με το σύντροφο σας ή ένα φίλο, όχι όμως σε κάτι καινούριο αλλά ίσως σε κάτι που κρατάτε μέσα σας καιρό και με μια αφορμή ξαναέρχεται στην επιφάνεια. Ίσως είστε θυμωμένοι καιρό με κάτι που δεν το έχετε εκφράσει ή διαχειριστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό αλλά το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σκιάζει τη μέρα με πιο βαριά συναισθήματα ή με αρκετή καχυποψία. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για κάποια επαγγελματικά θέματα ή μπορεί κάποιος συνεργάτης να λειτουργεί με έναν τρόπο που νιώθετε ότι προσπαθεί να σαμποτάρει τη δική σας δουλειά. Παρόλα αυτά, αν δεν είστε σίγουροι για κάτι μην υποθέτετε τα χειρότερα και σαφώς προσπαθήστε να διαχωρίσετε τα συναισθήματα σας και να εκλογικεύσετε μια κατάσταση από το να αφήνεστε στο θυμό ή την ένταση να σας παρασύρει σε συμπεριφορές που μπορεί να μετανιώσετε. Οι βραδινές ώρες είναι σχετικά πιο θετικές αν θέλετε να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση ή να δώσετε τέλος σε μια κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό στη διάρκεια της μέρας, αλλά η όψη τριγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα κάνει απαιτητικές κάποιες επαφές σας. Μπορεί ένα φίλος, ένας συνεργάτης ή ακόμη κι ο σύντροφός σας να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα σήμερα. Σαφώς δεν είστε μάντης για να ξέρετε τι έχει ο άλλος στο μυαλό του κι επηρεάζει τη συμπεριφορά του. Μπορείτε να ρωτήσετε ευθέως πάντως από το να σπάτε το κεφάλι σας να δείτε για ποιο λόγο μπορεί να υπάρχει μια περίεργη συμπεριφορά. Ενδεχομένως να μην σας αφορά καν και να σχετίζεται με κάτι δικό του. Αν βλέπετε ότι δεν υπάρχει διάθεση να συζητήσει μαζί σας ό,τι τον απασχολεί κοιτάξτε το πρόγραμμα σας και αφήστε του χρόνο. Τις βραδινές ώρες μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ