Χάρης & Αντελίνα Βαρθακούρη: Η μικρή τους κόρη μεγάλωσε & είναι ίδια η μητέρα της – Δείτε φωτογραφίες

Πανέμορφη μαμά και κόρη!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μας γνωρίζει την κόρη της, η οποία έχει μεγαλώσει και είναι ίδια η μαμά της!

Η σύζυγός του Χάρη Βαρθακούρη εύχεται στην 12χρονη Λιόνα - Κωνσταντίνα, για την ονομαστική της γιορτή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό το Instagram.

Στην λεζάντα της ανάρτησης γράφει η παρουσιάστρια:

«Χρόνια πολλά ήλιε μου! Παιδί μου η ζωή σου να είναι γεμάτη υγεία, ευλογία, αγάπη και φως! Σε λατρεύω απέραντα... Πάντα δίπλα σου Λιόνα μου. Χρόνια πολλά γεμάτα χαρές σε όσες και όσους γιορτάζουν!», έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της 12χρονης, πλέον, Λιόνας - Κωνσταντίνας.

«Έχετε φαγωθεί όλοι με το πόσο ίδια είναι με τη μητέρα της!!! Τουλάχιστον πείτε μου ένα μπράβο γιατί εγώ έβγαλα τη φωτογραφία», σχολίασε με χιούμορ στην ανάρτηση της συζύγου του ο Χάρης Βαρθακούρης.

Για την ιστορία ο γιός του κορυφαίου τραγουδιστή, Γιάννη Πάριου, Χάρης Βαρθακούρης με την Αντελίνα έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει παρέα δύο κόρες, τη Μελωδία και τη Λιόνα - Κωνσταντίνα.

Διαβάστε ακόμα: Χάρης Βαρθακούρης: «Η Αντελίνα 4 χρόνια κατάξανθη, έβαψε τα μαλλιά της μαύρα & είδα τη γυναίκα που ερωτεύτηκα» (βίντεο)

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 14 χρόνια και είναι πολύ ερωτευμένοι.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για τις κόρες της σε αναρτήσεις της, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμα: Η Αντελίνα Βαρθακούρη με νέο look - Εντυπωσιακή & μελαχρινή! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ