Όταν ο Νίκος Γαλανός έπαιζε πλάι στην ήδη άρρωστη με καρκίνο Αλίκη - "Δεν μπορούσε να τραγουδήσει, δεν είχε δυνάμεις - Το χέρι της είχε γίνει χεράκι"

"Είχα ένα προαίσθημα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά"

Είναι από τις λίγες σταρ που πάντα το όνομα της θα μας συγκινεί και θα μας γυρίζει πίσω σε μία άλλη εποχή.

Ο λόγος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και μία ιδιαίτερη vintage φωτογραφία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Έλενα Μακρή μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Στο έγχρωμο ενσταντανέ πρωταγωνιστεί η αείμνηστη ηθοποιός να έχει γείρει στο πλάι του Νίκο Γαλανού.

Αναλυτικά στην ανάρτηση σημειώνεται:

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Νίκος Γαλανός, συμπρωταγωνιστής της στο τελευταίο έργο που ανέβασε, «Την Μελωδία της Ευτυχίας», το 1996, λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη περιπέτεια της υγείας της αξέχαστης πρωταγωνίστριας. Ο Νίκος Γαλανός είχε πει για την δραματική αυτή περίοδο:

«Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην υγεία της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Υπήρχαν δύο φανερά σημάδια κάποιες φορές δεν μπορούσε να τραγουδήσει, δεν είχε δυνάμεις και το δεύτερο ήταν που της κρατούσα το χέρι στην σκηνή και το χέρι είχε γίνει χεράκι.

Είχα και ένα προαίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά. Οι εξετάσεις έγιναν στη Θεσσαλονίκη και μάθαμε τα δυσάρεστα, και επειδή δεν μου αρέσει η δημοσιότητα σε αυτού του είδους τα πράγματα, το έζησα λίγο με το ένα πόδι που λέμε, γιατί δεν μου άρεσε να πηγαίνω ούτε στο νοσοκομείο που ήταν και να περνάω μπροστά από τις κάμερες και να λέω μπούρδες που έλεγαν πολλοί συνάδελφοι.

Όσες φορές πήγα, το έκανα πολύ διακριτικά, έμπαινα μέσα από την πίσω πόρτα χωρίς να έρχομαι σε επαφή με κανέναν.

Ήταν ένα γεγονός, όπως όταν χάνεις τον άνθρωπό σου και επειδή όλο αυτό ήταν λίγο ξαφνικό και είναι σαν να χάνεις έναν άνθρωπο άδικα, είναι ένα σοκ.»

Διαβάστε ακόμη: Vintage στιγμιότυπο: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Νόρα Βαλσάμη στο αγαπημένο της λιμανάκι στον Θεολόγο – Πάσχα το 1992

Διαβάστε ακόμη: Vintage Pic: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον «κρυφό της παράδεισο» - Το σπίτι της, στον Θεολόγο ήταν το μικρό της «καταφύγιο»

Διαβάστε ακόμη: Vintage Pic: Η εγκυμονούσα Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Μαίρη Χρονόπουλου & τον Φρέντυ Γερμανό – Η δυνατή φιλία μεταξύ των δύο καλλονών του ελληνικού κινηματογράφου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ