30χρονος σεφ τραυμάτισε ντελιβερά στη Ζάκυνθο: Είναι ο ίδιος που κατηγορείται για τον θάνατο δύο νεαρών στην Πάτρα - Του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα (βίντεο)

Το τροχαίο στην Πάτρα πριν 3 μήνες είχε συγκλονίσει με τον θάνατο των δύο νεαρών

Ο 30χρονος σεφ που κατηγορείται ότι πριν από τρεις μήνες στην Πάτρα είχε σκοτώσει δύο νέους 20 και 21ος ετών είχε νέο τροχαίο, αυτή τη φορά στη Ζάκυνθο με ντελιβερά που τραυματίστηκε.

Το τροχαίο στην Πάτρα είχε συγκλονίσει αφού το βίντεο που είχε έρθει στη δημοσιότητα έδειχνε το μαύρο τζιπ να παραβιάζει ερυθρό σηματοδότη.

Ο 30χρονος σεφ μηνών είχε προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο στην οδό Αρέθα στην Πάτρα με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο παλικαριών του Γιάννη Στεργίου και του Γιώργου Παναγιωτόπουλου. Το νέο τροχαίο αφορά ντελιβερά, οποίος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο σεφ δεν εγκατέλειψε το σημείο μετά το ατύχημα. Παρέμεινε μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο και ο νεαρός διανομέας να πάρει το δρόμο για το νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμα: Βίντεο ντοκουμέντο: Ο 20χρονος Γιάννης και ο 21χρονος Γιώργος περνούν με πράσινο διασταύρωση στην Πάτρα – Η μηχανή χτυπά το μαύρο τζιπ και σκοτώνονται ακαριαία

Οι συνθήκες του τροχαίου στη Ζάκυνθο διερευνώνται, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως την ευθύνη σύμφωνα με τους μάρτυρες φέρει ο σεφ. Το τροχαίο έγινε στην περιοχή Αμπελοκήπων. Πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη» της Πάτρας αναφέρουν ότι ο νεαρός δικυκλιστής – ντελιβεράς πήγαινε κανονικά στην πορεία του και ο 30χρονος Πατρινός σεφ ο οποίος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα (του έχει αφαιρεθεί) τον χτύπησε βγαίνοντας από το πάρκινγκ ενός καταστήματος.

Τι είχε γίνει στην Πάτρα

Είναι βέβαιο πως η είδηση θα προκαλέσει νέο γύρο συζητήσεων στην Πάτρα και ίσως υπάρξει και «συμπλήρωμα» στον φάκελο της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον 30χρονο σεφ. Να θυμίσουμε πως ο 30χρονος, ο οποίος έχει επαγγελματική δραστηριότητα και στη Ζάκυνθο ασχολούμενος με την εστίαση, είχε παραβιάσει κόκκινο φανάρι στην οδό Αρέθα και είχε χτυπήσει τη μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δύο νέοι.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Στεργίου Κώστας Κρεμμύδας έχει ήδη δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, κάτι το οποίο έπραξε και ο δικηγόρος της οικογένειας Παπαδόπουλου. «Κάναμε αυτοψία στην διασταύρωση. Μετρήσαμε τους χρόνους από το πράσινο στο πορτοκαλί και στη συνέχεια στο κόκκινο. Είναι ξεκάθαρο πως ο οδηγός του ΙΧ πέρασε με κόκκινο. Στο βίντεο από την κάμερα γειτονικού καταστήματος διακρίνεται το πράσινο στην κατεύθυνση κίνησης της μηχανής των δύο παιδιών για αρκετά δευτερόλεπτα.

Διαβάστε ακόμα: Πάτρα: Θρήνος για τον άδικο χαμό του 21χρονου Γιάννη - Στην κηδεία με μηχανές οι φίλοι του - Σκοτώθηκε στην άσφαλτο με τον 20χρονο Γιώργο (φωτό & βίντεο)

Είναι αυταπόδεικτο ότι ο οδηγός του ΙΧ έχει παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη και η μηχανή των παιδιών έπεσε πάνω του» είχε δηλώσει ο κ. Κρεμμύδας.

Διαβάστε ακόμα: Νεκροί σε τροχαίο δύο νέοι 20 και 21ος ετών στην Πάτρα: Η μοτοσυκλέτα τους "καρφώθηκε " σε αυτοκίνητο - Σκοτώθηκαν ακαριαία (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ