Sofia Richie -Elliot Grainge: Η κορούλα τους ήρθε στον κόσμο – «Πλέουν» σε πελάγη ευτυχίας οι νεαροί γονείς – Πως την ονόμασαν; (φωτό)

Η κόρη του Lionel Richie γέννησε το πρώτο της παιδί!

Η κόρη του κορυφαίου τραγουδιστή Λάινελ Ρίτσι, η Σοφία και ο σύζυγός της, Έλιοτ Γκρέιντζ υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, όπως έκανε γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μοντέλο, με μια φωτογραφία του μωρού.

Η Σοφία Ρίτσι φωτογράφισε τα πατουσάκια της νεογέννητης κόρης της και στη δημοσίευσή της, αποκάλυψε την ημερομηνία που γεννήθηκε το παιδί της, αλλά και το όνομα που επέλεξαν να της δώσουν με τον σύζυγό της.

Όπως έκανε γνωστό στους 11 εκατομμύρια followers της, η κόρη της γεννήθηκε 20 Mαΐου και θα ονομάζεται Ελοΐζ Σαμάνθα. «Η καλύτερη μέρα της ζωής μου» τόνισε η Σοφία Ρίτσι.

Τον Απρίλιο του 2021, η Σοφία Ρίτσι επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον μουσικό διευθυντή και επιχειρηματία Έλιοτ Γκρέιντζ, ο οποίος είναι γιος του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Universal Music Group Lucian Grainge. 

Το ζευγάρι αν και διακριτικό, ήταν  πολύ ερωτευμένο.

Στις 20 Απριλίου 2022, ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Grainge στο Instagram της. 

Διαβάστε ακόμα: Ο rich γάμος της Sofia Richie: Τα βεγγαλικά, οι τραγουδιστές & ο διάσημος πατέρας (φωτό - βίντεο)

Παντρεύτηκαν στις 22 Απριλίου 2023, στη νότια Γαλλία, κάνοντας έναν παραμυθένιο γάμο με old money αισθητική.

Τον Ιανουάριο του 2024, ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο Grainge περίμεναν το πρώτο τους παιδί, ένα κορίτσι. 

Διαβάστε ακόμα: Sophia Richie: Το μοντέλο κόρη του τραγουδιστή Λάιονελ Ρίτσι μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα - Οι πρώτες φωτό της εγκυμοσύνης της

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ