«Tsantilis Art»: Ελληνικά & ευρωπαϊκά έργα τέχνης - Τα εγκαίνια της νέας έκθεσης ‘Spring – Summer Collection’ στις 13 Ιουνίου (φωτό)

Είναι μία από τις παλαιότερες, πιο αξιόπιστες και αναγνωρισμένες γκαλερί έργων τέχνης στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος των Ελλήνων Εκτιμητών Έργων Τέχνης κύριος Αχιλλέας Τσαντίλης σας προσκαλεί στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ‘Spring – Summer Collection’ που θα πραγματοποιηθεί στην Γκαλερί ‘Tsantilis Art’ την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν έργα από σύγχρονους καταξιωμένους καλλιτέχνες: Αντωνία Ηρωίδου, Βιβή Παπαδάκη, Πέλλα Ταμπακάκη, Αγγελική Συμεωνίδη, καθώς και επιλεγμένα έργα της μόνιμης συλλογής μας από σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες του 20ού αιώνα.

Η Γκαλερί ‘Tsantilis Art’

Η Γκαλερί ‘Tsantilis Art’, ιδρυθείσα το 1925, παρέχει σημαντικά ελληνικά και ευρωπαϊκά έργα τέχνης, στεγάζοντας συλλογές που περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών περιόδων και θεμάτων.

Βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην περιοχή του Κολωνακίου, και είναι μια από τις παλαιότερες, πιο αξιόπιστες και αναγνωρισμένες γκαλερί έργων τέχνης στην Ελλάδα.

Η ομάδα της Γκαλερί Tsantilis Art, ειδικά καταρτισμένη, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σχετικά με την αγορά, τη συλλογή και την εκτίμηση της εκάστοτε αξίας έργων τέχνης και εν γένει αντικειμένων αξίας. O πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών εκθέσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ