Η Ναόμι Κάμπελ έγινε 54! Το γλέντησε στο εξωτικό Μαρόκο με ξέφρενο πάρτι αλλά & με τα 2 παιδιά της (φωτό)

Πηγαίνει εδώ και 30 χρόνια εκεί

Τα γενέθλια της γιόρτασε πριν μερικές μέρες η Naomi Campbell.

Το διάσημο supermodel των 90s, που εξακολουθεί να παραμένει ακμαία και γοητευτική μέχρι και σήμερα έγινε 54 ετών.

Για αυτό τον λόγο ταξίδεψε στο Μαρόκο και απόλαυσε το νέο "ηλικιακό" της επίπεδο.

Φυσικά, μέσα από τα social media μοιράστηκε με τους 16 εκατομμύρια ακολούθους διάφορα ενσταντανέ από το getaway και τον μοναδικό αυτόν προορισμό.

naomicambel

cambelll

cmabel

«Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και όλες τις όμορφες ευχές για τα γενέθλια. Μορρόκο, η γαλήνη και το φως σας με τα 2 αγγελούδια μου, που επισκέπτομαι εδώ και 30 χρόνια δεν απογοητεύει ποτέ, ηρεμία και χάρη... Το έκανε πραγματικά ξεχωριστό. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους μου που έκαναν αυτή την εβδομάδα ένα όνειρο», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Βλέπουμε, μεταξύ άλλων το πάρτι που της ετοίμασαν με γλυκά, τούρτες και πολλά μπαλόνια, ενώ σε άλλα κλικς η ίδια ποζάρει με φανταστικό ειδυλλιακό φόντο.

Στο πλευρό της ήταν φυσικά η οικογένεια της και τα δύο της παιδάκια, μία κόρη δύο χρόνων και έναν γιο επτά μηνών, που απέκτησε μετά τα 50 της χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη: Η Ναόμι Κάμπελ έχει γενέθλια! Η 54χρονη διασημότερη "μαύρη γαζέλα" της πασαρέλας - Οι επώνυμοι μνηστήρες, τα 2 παιδιά "αγνώστου πατρός" & οι τσαμπουκάδες (φωτό-βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ