Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Υδροχόο - Ενδυνάμωση των σχέσεων μας & της αυτοπεποίθησης

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Με μεγαλύτερη εξωστρέφεια έρχεται η σημερινή μέρα, ενώ υπάρχει περισσότερη «πλανητική» αρμονία. Η Σελήνη στον Υδροχόο σχηματίζει υπέροχες όψεις με τους πλανήτες στους Διδύμους που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδουν γοητεία στον λόγο μας και βοηθά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας. Η Σελήνη μάλιστα από τον Υδροχόο επειδή θα βρίσκεται επίσης σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα κοινωνικό κάνει την μέρα εξαιρετικά θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Είμαστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που θέλουμε, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα τα διεκδικήσουμε. Ταυτόχρονα σήμερα πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, μια εξαιρετική όψη για να είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, για να είμαστε μεθοδικοί, να έχουμε επιτυχία σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τον φιλικό σας Υδροχόο συναντά σε θετικές όψεις τριγώνου τους πλανήτες στους Διδύμους κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για τη διάθεση, τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας αλλά και τους στόχους που έχετε. Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η σημερινή μέρα και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε με θάρρος και γενναιότητα. Αν σκεφτόσασταν να κάνετε μια συζήτηση είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα σας ακούσουν με προσοχή και θα είναι δεκτικοί απέναντι σας, η σημερινή όπως και η αυριανή μέρα ευνοούν ιδιαίτερα. Μη χάσετε την ευκαιρία. Εξαιρετική μέρα και για την ερωτική σας ζωή! Με το εξάγωνο του Ερμή προς τον Κρόνο αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις ή οικονομικές συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Υδροχόο σας θέλει εστιασμένους και συγκεντρωμένους στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και σας δίνει και στοιχεία σε σχέση με ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσετε στον επαγγελματικό τομέα προκειμένου να κάνετε ένα επαγγελματικό σας όνειρο πραγματικότητα. Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μη διασπαστεί η προσοχή σας σε διάφορα πράγματα εκτός αυτών που έχετε ως στόχο να ολοκληρώσετε. Ακόμη είναι πιθανό να ασχοληθείτε ή να έχετε μια συζήτηση με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, π.χ. τον πατέρα σας, τον εργοδότη σας. Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τους πλανήτες στους Διδύμους μπορεί να φέρουν και μια οικονομική ευκαιρία εκεί που δεν το περιμένατε. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ευνοούνται οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σας, η συλλογική δουλειά και το να οργανώσετε καλύτερα κάποιον μελλοντικό σας στόχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλώς ή κακώς εκπροσωπείτε ένα από τα πιο επικοινωνιακά και κοινωνικά ζώδια και σήμερα με τις θετικές όψεις της Σελήνης από τον Υδροχόο με τους πλανήτες στους Διδύμους ο τομέας της επικοινωνίας και των επαφών θα πάρει… φωτιά. Είτε γιατί θα έχετε να απαντήσετε σε πολλά επαγγελματικά μηνύματα, προσωπικά μηνύματα, είτε γιατί μπορεί να έχετε συσκέψεις μέσω skype, zoom, κλπ., είτε ακόμη γιατί θα είστε ιδιαίτερα ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναλάβετε μάλιστα εσείς οι ίδιοι πρωτοβουλία για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή απλώς κουβέντα και νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές μπορεί να αποκτήσει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον αν είστε μόνες-οι. Από την άλλη είναι εξαιρετική μέρα για να διερευνήσετε προοπτικές για σπουδές ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια ή ακόμη και να σχεδιάσετε κι ένα ταξίδι. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να δείξει για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο και κάποιες παρασκηνιακές επαγγελματικές συζητήσεις.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ