Πριγκίπισσα Κέιτ: Δηλώνει συγκινημένη από τα χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης – Το Παλάτι γεμίζει καθημερινά με ευχετήριες κάρτες (φωτό)

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας χρειάζεται ακόμη χρόνο για να ανακάμψει.

αγαπημένη μας και ασθενής Πριγκίπισσα Κέιτ συνεχίζει τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο. 

Η μέλλουσα Βασίλισσα μας ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες.

Ωστόσο, τα νέα ήταν λιγοστά για την πορεία της υγείας της και το τι κάνει.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι αξιωματούχοι του Παλατιού δήλωσαν αφενός ότι έχουν πλημμυρίσει με «δεκάδες χιλιάδες» ευχετήριες κάρτες μετά την αποκάλυψη για την υγεία της, κάτι που την έχει συγκινήσει βαθιά, και αφετέρου ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας χρειάζεται χρόνο για να ανακάμψει.

«Και ενώ το ενδεχόμενο η Κέιτ να βγει έξω με την οικογένειά της θα εκληφθεί ως θετικό σημάδι από πολλούς, το Παλάτι του Κένσινγκτον τόνισε ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο και χώρο για να ανακάμψει», αναφέρει χαρακτηριστικά το βρετανικό μέσο.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: «Μπορεί να μην εμφανιστεί δημόσια για το υπόλοιπο της χρονιάς» - «Η agenda της είναι άδεια» - Tι κρύβεται πίσω από τα θλιβερά νέα (φωτό)

Τα χιλιάδες γράμματα υποστήριξης

Όταν η Πριγκίπισσα δήλωσε ότι έχει καρκίνο και ότι αποσύρεται από τη δημόσια ζωή για να επικεντρωθεί στην ανάρρωσή της, καθώς και στην προστασία της οικογένειάς της, δέχθηκε άπειρα μηνύματα υποστήριξης.

 Ο «κατακλυσμός» μηνυμάτων συνεχίζεται.

Η ομάδα αλληλογραφίας του Παλατιού λέγεται ότι «συγκινήθηκε τόσο» από την αγάπη και τη στοργή που δέχτηκε η 42χρονη Κέιτ σε όλη τη διάρκεια της μάχης με τον καρκίνο.

Ο όγκος της αλληλογραφίας ήταν κατά καιρούς δύσκολος για να τον αντιμετωπίσει η ομάδα, αλλά το προσωπικό έχει στόχο να απαντήσει σε όλους όσοι έστειλαν γράμμα.

Όλες οι επιστολές προς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας εξετάζονται από το Ταχυδρομείο της Αυλής. Σε μια κανονική εβδομάδα το Παλάτι μπορεί να λάβει έως και 1.000 γράμματα, αλλά αυτό που έχουν βιώσει από τον Μάρτιο το έχει ξεπεράσει κατά πολύ.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: «Δεν θα επιστρέψει ακόμη στα βασιλικά της καθήκοντα» - Εκπρόσωπος του Παλατιού μας «δίνει» τις εξελίξεις (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ