Βασίλισσα Mary: Το ιδιαίτερο δώρο που της πρόσφερε ο Βασιλιάς Φρέντερικ στα γενέθλια του - Τι σχολιάζουν οι ειδικοί στη γλώσσα του σώματος; (φωτό)

Αμηχανία και ψυχρό κλίμα

Τα γενέθλια του γιόρτασε πριν μερικές μέρες ο Βασιλιάς Φρέντερικ.

Ο γιος της Μαργκρέτε έγινε 56 ετών και σύσσωμη η Βασιλική οικογένεια της Δανίας βγήκε στο μπαλκόνι να χαιρετήσει το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να του ευχηθεί.

Παρόλο που συνήθως οι εορτάζοντες είναι εκείνοι που λαμβάνουν δώρα, τώρα έγινε το αντίθετο.

Ο 56χρονος τίμησε τη σύζυγό του με τον Σταυρό του Μεγάλου Διοικητή του Τάγματος του Dannebrog, τιμή που η Mary λαμβάνει πρώτη φορά.

Το εν λόγω κομμάτι φορούσε προηγουμένως ο αείμνηστος πρίγκιπας Henrik, σύζυγος της βασίλισσας Μαργκρέτε.

Βέβαια, ειδικοί στη γλώσσα του σώματος έκαναν λόγω για αμηχανία και ψυχρό κλίμα μεταξύ στο ζευγάρι.

Ίσως, σε αυτή την κατάσταση να έχει επηρεάσει και το γεγονός ότι τον περασμένο Νοέμβριο, ο Frederik εθεάθη σε νυχτερινή έξοδο με τη Μεξικανή κοσμική Genoveva Casanova στη Μαδρίτη.

Βέβαια, η ίδια η Genoveva Casanova βγήκε λίγο αργότερα και είπε ότι η συνάντηση τους είχε καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμη: Η πέτρα του σκανδάλου για το θρόνο της Δανίας: Η Genoveva Casanova έχει παράνομο δεσμό με τον πρίγκιπα Φρέντερικ; Οι φωτό που τους "πρόδωσαν"

Μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού, οι ειδικοί επισήμαναν την απόσταση που είχε το ζευγάρι μεταξύ του, χωρίς καμία σωματική επαφή.


Επίσης, στο μπαλκόνι του Amalienborg η Mary βιάστηκε να πάει στην άκρη του μπαλκονιού, αφήνοντας στη μέση τα 4 παιδιά της και την πεθερά της Μαργκρέτε.

Μάλλον, η στέψη και η ανάδειξη στο θρόνο δεν στάθηκαν αρκετά για να συγχωρέσει τον Φρέντερικ ...

Διαβάστε ακόμη: Γενέθλια Βασιλιά Φρέντερικ: Το πλήθος στέλνει τις ευχές του - Φοβερά looks για τις πριγκίπισσες & τις Βασίλισσες Mary & Μαργκρέτε (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ