Άκης Σακελλαρίου: Η κόρη του τον «ανέβασε» στο Tik Tok να χορεύει ξέγνοιαστα σε τραγούδι των 80s – Το βίντεο έγινε viral

Στα σχόλια οι followers της κόρης του επαινούν τον ηθοποιό για το ταλέντο του!

Ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου χόρεψε ξέγνοιαστός και χαρούμενος στον προσωπικό λογαριασμό της κόρης του Σμαράγδας.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι παντρεμένος εδώ και 20 χρόνια με τη διακοσμήτρια Τίνα Βασιλικού, και μαζί έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει έναν γιο και μία κόρη.

Ο Άκης Σακελλαρίου είναι πολύ διακριτικός με την προσωπική του ζωή και αποφεύγει τα φώτα της δημιοσιότητας.

Στο βίντεο που «ανέβασε» η κόρη του στο TikTok, ο ηθοποιός καταγράφεται σε ιδιαίτερα καλή διάθεση, να δείχνει στην κόρη του τις χορευτικές του κινήσεις από τη δεκαετία του ’80.

Το βίντεο αυτό έγινε viral στο Tik Tok.

Στα σχόλια οι followers της κόρης του επαινούν τον ηθοποιό για το ταλέντο του, κάνοντας αναφορές σε διάφορους ρόλους που έχει κατά καιρούς υποδυθεί στη διάρκεια της καριέρας του.

Διαβάστε ακόμα: Ο Άκης Σακελλαρίου για την περιπέτεια υγείας του - "Κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι πολύ περιορισμένα στη ζωή μας" (βίντεο)

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η νεαρή Σμαράγδα αναρτά βίντεο με τους γονείς της, αφού η ίδια κατά το παρελθόν έχει «ανεβάσει» βίντεο και με τη μητέρα της.

Φαίνεται μία πολύ αγαπημένη και δεμένη οικογένεια.

Διαβάστε ακόμα: Άκης Σακελλαρίου: «Δεν έχουμε μια συνηθισμένη καθημερινότητα όπως άλλα επαγγέλματα - Υπομένουμε πολλά, αυτό μας κάνει πιο ενδιαφέροντες»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ