Η απάντηση της Αλίκης Κατσαβού σχετικά με τις καταγγελίες από πρώην συνεργάτη της - "Δεν χρωστάω κάτι - Πήρε τα δεδουλευμένα του" (βίντεο)

Ο ηθοποιός κατήγγειλε ότι τον ανάγκασε να υπογράψει οικειοθελή αποχώρηση

Ο Ιάσονας Λαγουτάρης καταγγέλλει ότι αναγκάστηκε να υπογράψει οικειοθελή αποχώρηση και πλαστογραφήθηκε η υπογραφή του, για να μην λάβει αποζημίωση.

Η Αλίκη Κατσαβού απαντάει ότι δεν χρωστάει τίποτα στον πρώην συνεργάτη της.

Αναλυτικά ο ηθοποιός είπε στην εκπομπή "Super Κατερίνα":

«Δεν συνεργάζομαι πλέον με την Αλίκη Κατσαβού μετά από 4 χρόνια, διότι υπήρχαν οικονομικές διαφορές. Ξεκινήσαμε να κάνουμε δύο έργα και, στην ουσία, δεν συνεχίσαμε, γιατί είχαμε κάποια δεδουλευμένα, για τα οποία είχαμε κάνει άλλη συμφωνία, και δεν πήρα ποτέ τα χρήματα της συμφωνίας. Οπότε έπρεπε να λήξω τη συνεργασία μου. Δυστυχώς, δεν υπήρχε συμβόλαιο, αλλά μια σύμβαση αορίστου», ανέφερε αρχικά ο Ιάσονας Λαγουτάρης.

«Είχαμε συμφωνήσει κάποια άλλα χρήματα, που μου τα έκοψε και δεν τα πήρα ποτέ. Έβαλε μόνο τα χρήματα που θεώρησε η ίδια σωστό, για να φανεί ότι με έχει πληρώσει. Τα υπόλοιπα χρήματα, δυστυχώς, δεν τα έβαλε. Μου είχε κάνει σύμβαση αορίστου, ενώ τελειώσαμε τον Ιανουάριο, και με ανάγκασε να υπογράψω οικειοθελή αποχώρηση, ώστε να μην πάρω και αποζημίωση απόλυσης», συνέχισε ο ίδιος.


«Κάναμε πρόβες όλο το καλοκαίρι με την προοπτική ότι θα κάναμε δύο παραστάσεις. Η μία πήγε στράφι, κατέστρεψα όλο μου το καλοκαίρι. Ήμουν χειρουργημένος με το γόνατό μου, μου είχε υποσχεθεί ότι θα μου δώσει τα λεφτά για να μετακινούμαι στο θέατρο, και τελικά δεν μου πλήρωσε ούτε τα μεταφορικά. Δεν πιστεύω ότι θα τα πάρω ποτέ αυτά τα λεφτά. Έχω χαρτί και συνομιλία που αποδεικνύουν ότι έχει υπογράψει χαρτί ότι εγώ έχω παραιτηθεί, ενώ δεν είναι η δική μου υπογραφή», τόνισε ο ηθοποιός.

Η Αλίκη Κατσαβού από την πλευρά της δήλωσε:

«Ο κ. Λαγουτάρης έχει πάρει όλα τα δεδουλευμένα του, δεν χρωστάω κάτι. Είναι λυπηρό αν έκανε τέτοιες δηλώσεις, γιατί είχαμε μια αγαπητική σχέση όσο κράτησε η συνεργασία μας. Εκείνος επέλεξε να αλλάξει θίασο, οπότε δεν υπήρχε περιθώριο να έχουμε ταυτόχρονα τις δικές μας παραστάσεις. Ήταν δική του επιλογή να φύγει».

«Ποια μέσα μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος άνθρωπος για να αναγκάσει κάποιον άλλο να υπογράψει κάτι, παρά τη θέλησή του; Εγώ κράτησα μια στάση απέναντί του, νομίζω, αξιοπρεπή, παρά το ότι εκείνος επέλεξε να πάει σε έναν άλλο θίασο που ήταν για παιδιά, και θα μπορούσα να επιμείνω να μην το κάνει, εφόσον υπήρχαν ακόμη προγραμματισμένες κάποιες παραστάσεις. Είναι κρίμα να μεταθέτει τη δική του επιλογή να πάει σε έναν άλλο θίασο, και να λέει ότι εγώ τον ανάγκασα», πρόσθεσε η ίδια.

Διαβάστε ακόμη: Αλίκη Κατσαβού: «Η έλλειψη του Κώστα Βουτσά καθημερινή, οι γιορτές για μένα είναι ο Φοίβος πια - Δεν έχω καμία βοήθεια» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ