Story of the Day: 28χρονη στραγγαλίστηκε από 17χρονο επειδή γέλασε μαζί του στο σεξ - Βιντεοσκόπησε την επίθεση στο κινητό του

 Καυχιόταν: «Την σκότωσα»

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 28χρονη στα χέρια ενός 17χρονου.

Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια ​​και στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου από έναν 17χρονο, αφού γέλασε μαζί του κατά τη διάρκεια του σεξ.

Η Blanca C., 28 ετών, συνάντησε τον Mohamed Ali S., 17 ετών, σε ένα μπαρ στην Φρανκφούρτη στις 3 Οκτωβρίου πέρυσι, όπου το ζευγάρι κατανάλωσε μερικά ποτά και ναρκωτικά μαζί, σύμφωνα με την εισαγγελέα Constanze Jung.

«Μετά έφυγαν [από το μπαρ] για να πάνε στο διαμέρισμά της, καθώς ήθελαν να κάνουν συναινετικό σεξ», είπε ο Γιουνγκ στη γερμανική ταμπλόιντ Bild.

Αλλά όταν ο Μοχάμεντ φέρεται να απέτυχε να αποκτήσει στύση, η Μπλάνκα γέλασε μαζί του.

Αυτό εξόργισε τον Τυνήσιο έφηβο, που «την χτύπησε και την έπνιξε» σε μια βίαιη φρενίτιδα μέχρι που πέθανε, είπε ο Γιουνγκ.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να βιντεοσκόπησε μέρος της επίθεσης στο τηλέφωνό του.

Blanca C. (pictured), 28, met Mohamed Ali S. in a bar in German city Frankfurt on October 3 last year, where the pair consumed a few drinks and drugs together, according to prosecutor Constanze Jung

Καθώς έστρεφε την κάμερα στο σώμα της Μπλάνκα, καυχιόταν: «Την σκότωσα», σύμφωνα με την εισαγγελία.

Ένας μάρτυρας κάλεσε την αστυνομία μέσα στη νύχτα, η οποία έσπευσε στο διαμέρισμα της Μπλάνκα, όπου έσπασαν την πόρτα για να τη βρουν νεκρή.

Ο Mohamed Ali S. συνελήφθη στο σπίτι των γονιών του στην περιοχή Bonames της Φρανκφούρτης - περίπου 6 μίλια από το διαμέρισμα της Blanca - λίγες ώρες αργότερα.

«Ήταν μια τόσο χαρούμενη, νέα γυναίκα», είπε ένας γείτονας στην Bild για την Μπλάνκα, η οποία φέρεται να της άρεσε να βγαίνει έξω και να απολαμβάνει τη ζωή.

Ένας άλλος είπε ότι η συντετριμμένη μητέρα της Μπλάνκα, η οποία μένει στο διαμέρισμα ακριβώς δίπλα στην κόρη της, έφτιαξε ένα «Β» με ροζ και μοβ φωτάκια μπροστά από την πόρτα της Μπλάνκα την επόμενη μέρα του θανάτου της.

Η μητέρα της Μπλάνκα έγραψε στο Facebook: «Αγάπη μου, ευτυχία μου, χαρά μου, ΟΛΑ μου πήγαν στον Κήπο της Εδέμ».

Η δίκη για τη δολοφονία, η οποία είναι κλειστή για το κοινό λόγω του ανήλικου κατηγορούμενου, ξεκίνησε τη Δευτέρα στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Φρανκφούρτης.

Ο Μοχάμεντ Αλί Σ. θα μπορούσε να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έως και δέκα ετών σύμφωνα με το γερμανικό ποινικό δίκαιο για ανηλίκους, εάν καταδικαστεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ