Πριγκίπισσα Κάκο: Η συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου – Το υπέροχο παραδοσιακό κιμόνο της Royal & το κατακόκκινο κουστούμι της Προέδρου της Δημοκρατίας (φωτό)

Αφορμή της επίσκεψής της, το «Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας και Ιαπωνίας».

Η Πριγκίπισσα Κάκο, κόρη του Διαδόχου Ακισίνο και δισέγγονη του Αυτοκράτορα Χιροχίτο επισκέφθηκε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου νωρίτερα το πρωί.

Η Πριγκίπισσα της Ιαπωνίας, αυτήν την στιγμή πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του «Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας και Ιαπωνίας».

Η «Lady Diana» της Ανατολής με την πολύ ευγενική αύρα και τους καλούς τρόπους επέλεξε ένα υπέροχο κιμονό για να επισκεφτεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα ρομαντικό κότσο και ήταν πολύ όμορφη. 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ως μία δυναμική γυναίκα, επέλεξε και ένα δυναμικό χρώμα για βρεθεί με την Πριγκίπισσα της Ιαπωνίας. 

Κόκκινο φλογερό κουστούμι, λοιπόν, για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, το οποίο συνδύασε καλαίσθητα με μία λευκή μπλούζα και λευκά kitten heels με κοντό τακούνι.

Δείτε φωτογραφίες: 

kako_ellada___8_

kako_ellada___10_

kako_ellada___9_

Διαβάστε ακόμα: Κυριάκος & Μαρέβα Μητσοτάκη: Υποδέχθηκαν την πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας στο Μαξίμου - Δείτε φωτό

kako_ellada___3_

kako_ellada___2_

Υπέροχες και κομψές και οι δυό τους.

Διαβάστε ακόμα: Όλγα Κεφαλογιάννη: Το πιο chic total white look ever! – H συνάντηση με την Πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας στην Εθνική Πινακοθήκη (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ