KOSTAS: Ιταλική σειρά εμπνευσμένη από τα αστυνομικά μυθιστορήματα του κορυφαίου συγγραφέα, Πέτρου Μαρκάρη – Ο Στέφανο Φρέζι στον ρόλο του επιθεωρητή (βίντεο)

Θα αρχίσει να προβάλλεται μέσα στο 2024!

Μία νέα ιταλική σειρά που πρόκειται κάνει θραύση, είναι εμπνευσμένη από τα αστυνομικά μυθιστορήματα του κορυφαίου συγγραφέα Πέτρου Μάρκαρη.

Ο τίτλος της σειράς είναι KOSTAS, το όνομα δηλαδή επιθεωρητή Χαρίτου.

Η πρώτη σεζόν η οποία έχει γυριστεί στην Ελλάδα βασίζεται στα βιβλία Νυχτερινό Δελτίο,  Άμυνα Ζωής και Ο Τσε Αυτοκτόνησε, και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε το ιταλικό κανάλι φαίνονται πολλά χαρακτηριστικά σημεία της Αθήνας και του Πειραιά.

Διαβάστε ακόμα: Cannes Festival: «Σάρωσε» πάλι, ο Γιώργος Λάνθιμος! – Βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου για τον πρωταγωνιστή της ταινίας του, Jesse Plemmons (φωτό & βίντεο)

Τον κεντρικό ρόλο του Κώστα Χαρίτου ενσαρκώνει ένας από τους πιο δημοφιλείς Ιταλούς ηθοποιούς ο Στέφανο Φρέζι ενώ τον πλαισιώνουν η Φραντσέσκα Ινάουντι και η Μπλου Γιοσίμι.

Η σειρά σύμφωνα με ανάρτηση της Raicom_official στο Instagram θα αρχίσει να προβάλλεται μέσα στο 2024. 

Διαβάστε ακόμα: Mια παρέα Made In Greece: Ο ισχυρός άνδρας του Χόλιγουντ & Συνδιευθύνοντας Σύμβουλος του Netflix, Ted Sarantos με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ