Στέλιος Κουδουνάρης: «Στην αρχή ήθελα να τα παρατήσω» - «Έκλαιγα & πέταγα τα ρούχα» (βίντεο)

«Γενικά εγώ κλαίω & ξεσπάω, δεν ντρέπομαι», συμπλήρωσε ο σχεδιαστής

Ο κορυφαίος σχεδιαστής της γενιάς του, Στέλιος Κουδουνάρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και έδωσε μία συνέντευξη εφ΄όλης της υλής.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά διάρκεια της καριέρας του και αποκάλυψε μία από τις στιγμές που σκέφτηκε να τα παρατήσει.

Ο σχεδιαστής και κριτής του «My Style Rocks» και αρχικά ανέφερε, ότι είναι ένας άνθρωπος που κλαίει αρκετά. «Γενικά εγώ κλαίω και ξεσπάω. Δεν ντρέπομαι καθόλου να ξεσπάσω ή να δακρύσω, γιατί είμαι της άποψης ότι όταν κρατάμε κάτι μέσα μας είναι κακό. Πιο πολύ κλαίω παρά γελάω» σχολίασε.

Αναφερόμενος σε συγκεκριμένο περιστατικό, ο Στέλιος Κουδουνάρης θυμήθηκε έναν πελάτη που τον απέφευγε όταν ο σχεδιαστής ήθελε να του δειγματίσει τη δουλειά του.


Διαβάστε ακόμα: Στέλιος Κουδουνάρης: "Στην αρχή ήταν ενοχλητική η δημοσιότητα, ένιωθα μια παραβίαση της προσωπικότητας μου"

«Έχω κλάψει επειδή κάποιος πελάτης με κορόιδεψε γιατί μου άλλαζε τα ραντεβού μου, ήταν στην αρχή μου, όλο πήγαινα να δειγματίσω και δεν όλο δεν ήταν εκεί. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή, ήθελα να τα παρατήσω. Έκλαιγα, πέταγα τα ρούχα. Δέκα λεπτά κράτησε» δήλωσε.

Διαβάστε ακόμα: Στέλιος Κουδουνάρης: "Ένας οδηγός ταξί μου είπε ήρθα πιο κοντά με την κόρη μου εξαιτίας σας" - Λύγισε η Βάσω Λασκαράκη (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ